«Ορφανό» DNA στο μπουφάν της Δώρας;

Η οικογένεια θεωρεί δεδομένο ότι ο Σοροπίδης είναι ο δολοφόνος της 32χρονης - Τι λένε στο STAR

Δεν έχουν τέλος οι εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση της Δώρας Ζέμπερη. Εκτός από τα νύχια της άτυχης εφοριακού και στο μπουφάν της βρέθηκε DNA άλλου ατόμου, όχι του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

Αποκλειστικό – Τι δείχνει η έκθεση DNA της Δώρας Ζέμπερη

Δολοφονία Ζέμπερη: Στον ανακριτή η οικογένειά της μετά το «άγνωστο» DNA που βρέθηκε στα νύχια και το μπουφάν της

 «Δεν ήταν μόνος ο Σοροπίδης»

«Δε θα κάνουμε πίσω σαν οικογένεια κι εγώ και τα παιδιά μου. Θέλουμε να μάθουμε ποιος σκότωσε το παιδί μας και ποιοι κρύβονται πίσω απ΄αυτό» λέει η μητέρα της Δώρας στο STAR, Γεωργία Ανδριέλου.

«Αυτό δείχνει ότι ο Σοροπίδης δεν ήταν μόνος του. Άλλος κράταγε τη Δώρα κι αυτός τη μαχαίρωνε...» δηλώνει ο πατέρας της, Κώστας Ζέμπερης.

Περιπλέκεται ακόμα περισσότερο η υπόθεση της Δώρας, μετά τη νέα αποκάλυψη ότι από την ανάλυση του DNA στο μπουφάν της άτυχης κοπέλας εντοπίστηκε γενετικό υλικό άγνωστου ατόμου, πάντως όχι του Σοροπίδη, που όμως δεν μπορεί να ταυτοποιηθεί, καθώς δεν είναι αποθηκευμένο στη βάση δεδομένων της αστυνομίας.

«Στο μπουφάν υπάρχει αξιοποιήσιμο γενετικό υλικό άλλου ατόμου, που μπορεί να είναι αυτός που λέει ο πατέρας ότι την κράταγε» εξηγεί ο Γρηγόρης Λέων, Πρόεδρος της Ιατροδικαστικής Εταιρείας.

«Δε μπορούν με ασφάλεια ν΄ αποδοθούν σε συγκεκριμένο άτομο. Δε μπορούμε να μιλήσουμε για κάποιο νέο DNA, για κάποιο "ορφανό" DNA» εξηγεί η δικηγόρος του πατέρα της Δώρας, Σοφία Πολυζωγοπούλου.

«Ο Σοροπίδης είναι ο φονιάς της Δώρας»

Η μητέρα και ο αδελφός της 32χρονης πήγαν το πρωί στον ανακριτή για να ζητήσουν τον διορισμό εξειδικευμένων γενετιστών, προκειμένου να έχουν σαφείς απαντήσεις.

«Εμείς πιστεύουμε ότι είναι ο Σοροπίδης ο φονιάς. Από εκεί και πέρα θέλουμε να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση και να ξεκαθαρίσει η άγρια δολοφονία της αδελφής μου» λέει ο Γιάννης, αδελφός της Δώρας.

Η οικογένεια θεωρεί δεδομένο ότι ο Σοροπίδης είναι ο δολοφόνος της Δώρας, καθώς αποδεικνύεται τόσο από τα εργαστηριακά ευρήματα όσο και από άλλα στοιχεία.

«Πιστεύω ότι ο φονιάς είναι ο Σοροπίδης, αυτός ήταν μέσα στο νεκροταφείο, αυτός έσφαξε το παιδί μου, αυτού ήταν το DNA στις χαρτοπετσέτες, αυτός πούλησε το κινητό της Δώρας» λέει η μητέρα της.

Τις επόμενες ημέρες ο Σοροπίδης αναμένεται να βρεθεί ξανά στον ανακριτή, προκειμένου να δώσει συμπληρωματικά στοιχεία. Ο γνωστός από την υπόθεση Σώρρα, δικηγόρος Βασίλης Νουλέζας, ανέλαβε την υπεράσπιση του.

«Αν δεν είχα την πεποίθηση ότι εμπλέκονται κι άλλοι άνθρωποι και ότι ο Μανώλης Σοροπίδης είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης, δεν θα τον ανελάμβανα» δήλωσε ο δικηγόρος του.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top