Δολοφονία Ζέμπερη: Στον ανακριτή η οικογένειά της μετά το «άγνωστο» DNA που βρέθηκε στα νύχια και το μπουφάν της

Ζητούν άρση της τηλεφωνικής σύνδεσης και αναπαράσταση του εγκλήματος - Νέα ενημέρωση: 20:37

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα η οικογένεια της Δώρας Ζέμπερη μαζί με τη δικηγόρο, Γιάννα Παναγοπούλου, μετά τις συνεχείς ανατροπές στην υπόθεση της δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού στο Β΄Νεκροταφείο.

Τρεισίμιση μήνες μετά το σοκαριστικό έγκλημα, οι οικογένεια της άτυχης εφοριακού ψάχνει απαντήσεις και είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει όλα τα ενδεχόμενα, κάνοντας χρήση των νόμιμων δικαιωμάτων της.

Ο καθ΄ομολογίαν δράστης

Μετά την ανάλυση DNA που «έδειξε» πως βρέθηκε «άγνωστο» γενετικό υλικό (όχι του καθ΄ομολογίαν δολοφόνου της Δώρας) στα νύχια και το μπουφάν της 32χρονης, η Γιάννα Παναγοπούλου δήλωσε:

«Είμαστε εδώ σήμερα γιατί θα υποβάλλουμε σχετικό αίτημα στον κύριο ανακριτή που χειρίζεται την ποινική δικογραφία για να διορίσουμε τεχνικό σύμβολο, γενετιστή-βιολόγο, ειδικό επιστήμονα προκειμένου να ερμηνεύσει τα ευρήματα όσον αφορά το βιολογικό υλικό ώστε να μη μένει κανένα αναπάντητο ερώτημα πάνω σε αυτή την υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μεγάλη ανατροπή στη δολοφονία της Δώρας: Εντοπίστηκαν 2 DNA αγνώστων στα νύχια και το μπουφάν της

Θα επαναφέρουμε το αίτημά μας για αναπαράσταση του εγκλήματος και για άρση της τηλεφωνικής σύνδεσης και ενδεχομένως των συνομιλιών που πραγματοποιούσε ο κατηγορούμενος απ΄αυτήν.

Η οικογένεια είναι πεπεισμένη ότι ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος που έχει ομολογήσει από την πρώτη στιγμή την πράξη του, είναι αυτός που αφαίρεσε τη ζωή της Δώρας διότι και οι μεταγενέστερες πράξεις του δείχνουν πως αυτός είναι.

Αλλά από εκεί και έπειτα, η οικογένεια έχει δικαίωμα να μάθει και να μην αφήσει τίποτα που να μην διερευνήσει και να μη διακριβώσει. Θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο δικαίωμά μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η μητέρα της Δώρας, η οποία δήλωσε πως «θα κινήσουμε γη και ουρανό», με τον αδελφό της 32χρονης να προσθέτει πως:

 

«Σε καμία περίπτωση δε βγαίνει από το κάδρο ο κατηγορούμενος. Αυτός είναι που έσφαξε την αδελφή μου αλλά εμείς δε θέλουμε να υπάρχει η παραμικρή σκιά πάνω από αυτή την άγρια δολοφονία. Θέλουμε να καλύψουμε όλα τα ενδεχόμενα και να πέσει άπλετο φως», επιβεβαιώνοντας πως η 32χρονη το τελευταίο διάστημα είχε φόβους και πως κουβαλούσε μαζί της στικάκια της δουλειάς για να τα προφυλάξει.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top