Έστειλε πυροκροτητές στην κουμπάρα της επειδή δεν της επέστρεφε χρήματα που της χρωστούσε

Αστυνομικό μυθιστόρημα θυμίζει μια υπόθεση εκβίασης με «εγκέφαλο» μια 45χρονη από τον Βόλο - Νέα ενημέρωση; 21:18

Αστυνομικό μυθιστόρημα θυμίζει μια υπόθεση εκβίασης με «εγκέφαλο» μια 45χρονη από τον Βόλο αλλά κάτοικο Αθηνών, η οποία εκβίαζε τη συνομήλικη κουμπάρα της!

Εκτός όμως από τα απειλητικά τηλεφωνήματα και τα SMS, το αποκορύφωμα ήταν να αφήσει φακέλους που περιείχαν ηλεκτρικούς πυροκροτητές, τόσο στο εμπορικό κατάστημα που διατηρεί η κουμπάρα της στο Βόλο, όσο και στο γραφείο της δικηγόρου της!

Σύμφωνα με καταγγελία που έγινε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας, η 45χρονη ζητούσε το ποσό των 15.000 €, το οποίο ισχυρίζεται ότι είχε δώσει το 2003 στον πολιτικό μηχανικό σύζυγο της κουμπάρας της, για έργο που δεν έγινε.

Η δράστης από το περασμένο καλοκαίρι, άρχισε να ζητάει πίσω επιτακτικά τα χρήματά της και αφού είδε ότι η άλλη γυναίκα δεν ανταποκρινόταν, από τις αρχές Ιανουαρίου άρχισε τα απειλητικά τηλεφωνήματα, ενώ στη συνέχεια «επιστράτευσε» και έναν άγνωστο άνδρα, για να την απειλεί.

Έστειλε πυροκροτητές

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου όμως η κατάσταση ξέφυγε αφού η 45χρονη Βολιώτισσα καταστηματάρχης βρήκε σε κίτρινο φάκελο, έξω από το κατάστημά της έναν ηλεκτρικό πυροκροτητή, ενώ το ίδιο «δώρο» βρέθηκε και στη θυρίδα της δικηγόρου της το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Μετά από καταγγελία της κουμπάρας, η 45χρονη συνελήφθη. Οι αστυνομικοί παρέλαβαν τους δύο πυροκροτητές που θα σταλούν για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, ενώ δεν έγινε γνωστό αν περιείχαν ή όχι εκρηκτική ύλη.

Χθες η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και τον ανακριτή, με τις κατηγορίες της εκβίασης και της παράβασης του νόμου περί εκρηκτικών υλών και αφού απολογήθηκε, αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους απαγόρευσης της εξόδου από τη χώρα και εμφάνισης μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της, μέχρι να γίνει η δίκη της.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top