Οργιάζει η εγκληματικότητα στη Σπάρτη - Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τρεις κουκουλοφόρους

Όπως λέει η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης το συγκεκριμένο περιστατικό είναι μόνο ένα από τα πολλά που έχουν σημειωθεί στην περιοχή

Μία κάμερα ασφαλείας συνέλαβε τρεις κουκουλοφόρους διαρρήκτες εν δράσει μέσα σε κατάστημα εστίασης στη Σπάρτη. Όπως λέει η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης το συγκεκριμένο περιστατικό είναι μόνο ένα, από τα πολλά που έχουν σημειωθεί στην περιοχή τον τελευταίο καιρό.

Είναι μία παρά τέταρτο τα μεσάνυχτα. Τρεις άντρες με τα χαρακτηριστικά τους κρυμμένα κάτω από κουκούλες εισβάλουν σε καφέ επί της οδού Ορθίας Αρτέμιδος στη Σπάρτη, το οποίο εκείνη την ώρα είναι κλειστό. Με αποφασιστικές κινήσεις αδειάζουν το ταμείο της επιχείρησης.

«Είναι ανησυχητικό το φαινόμενο αυτό, έχει έξαρση εδώ στη γύρω περιοχή, έχουν κλέψει πάρα πολλά καταστήματα, έχουν κλέψει αυτοκίνητα» περιγράφει η ιδιοκτήτρια.

Στο υλικό από τη διάρρηξη που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας, φαίνεται ένας από τους δράστες να αδειάζει στο πάτωμα τη σακούλα από τον κάδο απορριμμάτων του μαγαζιού και στη συνέχεια να τη χρησιμοποιεί για να βάλει μέσα τα κλοπιμαία.

«Οι αρμόδιες αρχές πρέπει να λάβουν τα μέτρα τους, εδώ υπάρχουν ανθρώπινες ζωές. Δεν μπορεί να πηγαίνουμε στον χώρο εργασίας μας με φόβο, να φεύγουμε με φόβο. Θέλουμε να μπούμε μέσα στο αυτοκίνητό μας και να έχουμε το νου μας να κατεβάσουμε τις ασφάλειες αμέσως μην τυχόν και μας την πέσει κάποιος και μας ανοίξει την πόρτα και μας κλέψει και για τη σωματική μας ακεραιότητα».

Λίγο καιρό πριν, δύο κακοποιοί τρύπωσαν μέσα σε φούρνο στην ίδια περιοχή, βούτηξαν τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή και το έβαλαν στα πόδια μόλις ο καταστηματάρχης και ο υπάλληλος τους πήραν χαμπάρι.

Την ίδια στιγμή, ενώ οι αστυνομικοί της περιοχής προσπαθούν να εξιχνιάσουν τα αλλεπάλληλα περιστατικά στη Σπάρτη, οι συνάδελφοί τους στην Αθήνα ανακοίνωσαν τη σύλληψη ενός 38χρονου Έλληνα, ο οποίος κατηγορείται για κλοπές εις βάρος 9 πεζών και 3 καταστημάτων στο Παλαιό Φάληρο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top