Δίκη Γαλαζούλα: «Τσόγλανε! Μας απειλεί μέσα στο δικαστήριο, θα μας φάει κι εμάς» φώναζε η μάνα του θύματος

Ένταση στο τέλος της ακροαματικής διαδικασίας

Δείτε στο video όλα όσα είχαν γίνει στα μέσα του Νοέμβρη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και πώς αντέδρασε η μάνα Γαλαζούλα όταν βρέθηκε - για πρώτη φορά- τόσο κοντά στον δολοφόνο του παιδιού της

 

 

Ένταση επικράτησε στη δίκη για τον φόνο του Θοδωρή Γαλαζούλα, ανάμεσα στον κατηγορούμενο και στη μητέρα του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τέλος της ακροαματικής διαδικασίας κάτι είπε χαμηλόφωνα ο κατηγορούμενος, Ιωσήφ Ριτζάκης, με αποτέλεσμα η μητέρα του δολοφονημένου Γαλαζούλα να εξοργιστεί.

Φορώντας μαύρη μπλούζα με τη φώτο του γιου της που έγραφε από πίσω «ου φονεύσεις», η μητέρα του Γαλαζούλα άρχισε να φωνάζει τη στιγμή που οι αστυνομικοί έβαζαν τον Ριτζάκη στην κλούβα: «Τσόγλανε. Μας απειλεί μέσα στο δικαστήριο. Θα μας φάει κι εμάς...»

Στη δίκη, η οποία συνεχίζεται αύριο, κατέθεσαν νεαροί φίλοι δράστη και θύματος για τις δοσοληψίες με ναρκωτικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατάρες στον δολοφόνο του γιου της έριχνε η μητέρα του φοιτητή Γαλαζούλα

Ο δολοφόνος του πατέρα απέναντι στον δολοφόνο του γιου - Το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα

Βεντέτα η άγρια δολοφονία στον Γέρακα: «Δεν ομολογώ τίποτα, δεν μετανιώνω για τίποτα» είπε ο 49χρονος που συνελήφθη

Δίκη για τη δολοφονία Γαλαζούλα: Η συγκλονιστική κατάθεση της μάνας – «Σκύλεψε τον νεκρό» λέει ο πατέρας του

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

 

Στις 14 Μαΐου του 2016, διερχόμενος περιπατητής βρίσκει μέσα σε θάμνους στον περιφερειακό δρόμο Πεντέλης-Νέας Μάκρης το πτώμα του Θοδωρή Γαλαζούλα, τον οποίο αναζητούσε επί 4 ημέρες η οικογένειά του.

Ο άτυχος 20χρονος σπουδαστής του ΤΕΙ είχε δολοφονηθεί από τον 22χρονο τότε Ιωσήφ Ριτζάκη με τρεις πυροβολισμούς από κυνηγετικό όπλο. Ο Ριτζάκης είχε προσαχθεί στη ΓΑΔΑ ως ύποπτος στις 24 Νοεμβρίου του 2016 και είχε ομολογήσει το έγκλημα, με την αστυνομία να κάνει λόγο για προσωπικές διαφορές θύτη και θύματος για διακίνηση μικροποσότητας χασίς. Μάλιστα, ο δράστης είχε προσπαθήσει να διαφύγει τη σύλληψη, εμβολίζοντας με το αυτοκίνητό του περιπολικό της αστυνομίας. Τελικά συνελήφθη μετά από καταδίωξη.

Η τραγική ειρωνεία ήταν ότι ανάμεσα στους διασώστες του ΕΚΑΒ που είχαν κληθεί να παραλάβουν τη σορό του Θοδωρή Γαλαζούλα από την Πεντέλη ήταν και ο θείος του θύματος.

Η οικογένεια του αδικοχαμένου σπουδαστή «βράζει» με την εκτέλεση του γιού της. Ο πατέρας του, Παναγιώτης, θα οργανώσει σχέδιο εκδίκησης: Στις 15 Ιουλίου του 2017 θα πυροβολήσει και θα σκοτώσει τον 60χρονο πατέρα του δολοφόνου του γιου του, Μανούσο Ριτζάκη, μέσα στο αυτοκίνητό του, στον Γέρακα, στη λεωφόρο Μαραθώνος 81.

Ο δολοφονηθείς Μανούσος Ριτζάκης, πατέρας του κατηγορούνενου, Ιωσήφ Ριτζάκη

Ο δολοφονημένος άνδρας βρισκόταν νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του σε κεντρικό σημείο, μέρα-μεσημέρι, επί τρεις ώρες, χωρίς κάποιος να αντιληφθεί το περιστατικό.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ., αλλά και υλικό από κάμερα ασφαλείας, οδήγησαν στον 49χρονο Παναγιώτη Γαλαζούλα, ο οποίος θα παραδεχθεί το έγκλημα και θα δηλώσει ότι μετά τη δολοφονία του γιου του κατέρρευσε ψυχολογικά.

Μάλιστα, είχε χαρακτηρίσει «ηθικό αυτουργό» τον Ιωσήφ Ριτζάκη, που δολοφόνησε τον γιο του.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top