Δίκη για τη δολοφονία Γαλαζούλα: Η συγκλονιστική κατάθεση της μάνας – «Σκύλεψε τον νεκρό» λέει ο πατέρας του

Το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα – Ο δολοφόνος του πατέρα απέναντι στον δολοφόνο του γιου του - Νέα ενημέρωση 25-11-2017 08:15

Συγκλονιστική ήταν η κατάθεση της μητέρας του φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα, η οποία εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας μια μπλούζα με τη φωτογραφία του παιδιού της.

Τα μέτρα ασφαλείας ήταν δρακόντεια προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια.

Όπως θα δείτε και στο video, ο πατέρας του θύματος έφτασε στα δικαστήρια συνοδευόμενος από ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ ο Πρόεδρος του δικαστηρίου έδωσε εντολή να απομακρυνθεί ο κατηγορούμενος για να αποφευχθούν τα έκτροπα που είχαν σημειωθεί την προηγούμενη φορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κραυγές και κατάρες στη δίκη για τον φόνο Γαλαζούλα – Ούρλιαζε ο πατέρας του θύματος

Ο δολοφόνος του πατέρα απέναντι στον δολοφόνο του γιου - Το έγκλημα που συγκλόνισε την Ελλάδα

Η μητέρα του φοιτητή, εμφανίστηκε ενώπιον των δικαστών φορώντας μια μαύρη μπλούζα. Μπροστά είχε μια έγχρωμη φωτογραφία του παιδιού της από την περίοδο που υπηρετούσε στον στρατό.

Πίσω έγραφε:

«Θοδωρής Γαλαζούλας ετών 19, δολοφονήθηκε 8-5-16, από ένα τσόγλανο, από ένα κάθαρμα, από ένα κτήνος».

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

 

«Δε με νοιάζει τι του πήρε, δεν είχε δικαίωμα να σκοτώσει το παιδί μου. Σκότωσε εμένα, τον πατέρα του, τα αδέλφια του, τους παππούδες, το νονό του που τον βρήκε νεκρό. Να τον χαίρεστε. Δεν σας εύχομαι ποτέ να έρθετε στη δικιά μου θέση, να θάψετε το παιδί σας» είπε στην κατάθεση της η Καλλιόπη Χαρητίδου, μητέρα του Θοδωρή Γαλαζούλα.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσής της, ξέσπασε πολλές φορές σε φωνές, αναγκάζοντας τον Πρόεδρο να παρέμβει προκειμένου να ηρεμήσει τα πνεύματα:

«Αφού είχε σκοτώσει το παιδί μου, ανέβασε στο Facebook: Φίλε πού είσαι, έχουμε τρελαθεί”.Yπάρχει χειρότερη προσβολή από το να έρθει στην κηδεία του παιδιού μου; Αυτός πήγε στη μανούλα του να τον χαϊδέψει και εμένα μου έφεραν το παιδί μου σε ένα άσπρο φέρετρο. Πανούργος ήταν, ήθελε να καλύψει τα ίχνη του» πρόσθεσε η μητέρα του δολοφονημένου 23χρονου.

Εφτά αστυνομικοί βρίσκονταν γύρω από τον πατέρα του Θοδωρή Γαλαζούλα την ώρα της κατάθεσής του.

Ο πατέρας του φοιτητή, βρίσκεται στη φυλακή επειδή λίγους μήνες μετά το έγκλημα, σκότωσε τον πατέρα του κατηγορούμενου και μίλησε οργισμένος για τη σχέση του γιου του με τον κατηγορούμενο:

«Όταν τον ρωτούσαν οι φίλοι του αν φοβάται, τους έλεγε δεν φοβάμαι τίποτα γιατί έχω τον Ρ πίσω μου. Κι εκεί τον είχε.. Τον είχε πίσω του. Του είχε εμπιστοσύνη το παιδί μου. Και αυτό το φίδι το ύπουλο, αυτός ο άνανδρος του έστησε παγίδα και περίμενε την κατάλληλη στιγμή. Τον σκύλεψε το νεκρό. Αφού τον δολοφόνησε, του έδωσε τη χαριστική βολή και τον σκύλεψε» είπε.

Ο κατηγορούμενος μέσω του δικηγόρου του αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε ότι αντιμετωπίζει ψυχοπαθητικά προβλήματα και ότι είναι τοξικομανής.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top