Δύο αδέλφια από την Πέλλα έκαναν τα μακαρόνια ελληνική υπόθεση

Τα εξάγουν και έχουν κάνει τη χώρα μας γνωστή σε όλο τον κόσμο

Τα αδέλφια Μαρταβαλτζόγλου από την Πέλλα έκαναν τα ζυμαρικά από ιταλική… ελληνική υπόθεση.

Τα παραδοσιακά μακαρόνια που δημιουργούν στη Βόρεια Ελλάδα, τα εξάγουν και έχουν κάνει τη χώρα μας γνωστή σε όλο τον κόσμο.

Όλα ξεκίνησαν από τον Μικρασιάτη παππού της που είχε έναν φούρνο κι έναν αλευρόμυλο. Το 2003 ανέλαβαν τα δύο αδέλφια ανέλαβαν την επιχείρηση.

Δείτε το ρεπορτάζ  της Ραλλιώς Λεπίδου

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top