Νέα δεδομένα για τους «σατανιστές» της Κεφαλονιάς – Μπλεγμένος σε «ξέπλυμα χρήματος» ο 30χρονος

Ερωτήματα για το παρελθόν του νεαρού άνδρα που αυτοκτόνησε όταν η 23χρονη σύντροφός του πέθανε από αιμορραγία

Δείτε στο video το προφίλ του 30χρονου και το τελευταίο του μήνυμα στο Facebook πριν μπήξει ένα μαχαίρι στο στήθος του

 

Μέρα με τη μέρα, όλο και «απομακρύνεται» το ενδεχόμενο ο 30χρονος Γερμανός και η 23χρονη βουλγαρικής καταγωγής σύντροφός του, να ακολουθούσαν κάποιο σατανιστικό τελετουργικό που οδήγησε στον θάνατό τους.

Σύμφωνα με τα νέα στοιχεία που φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το «Βήμα», στον φάκελο του 30χρονου Torsten Fohmann που εστάλη στην Ελλάδα από τις γερμανικές αρχές, περιέχεται μια χρηματοδότηση από άγνωστη  «πηγή» ύψους 30.000 ευρώ στις αρχές Ιουνίου, αλλά και μια κατηγορία για «ξέπλυμα χρήματος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άλυτος γρίφος το ματωμένο τέλος των σατανιστών της Κεφαλονιάς

Το ανατριχιαστικό «αντίο» του 30χρονου Γερμανού στη νεκρή φίλη του - Πάλευε με τους δαίμονές του

Ανατροπή με τους σατανιστές της Κεφαλονιάς: Ο 30χρονος προσπάθησε να σώσει την 23χρονη όταν κατάλαβε πως κάτι δεν πάει καλά

Τα νέα αυτά δεδομένα, προκαλούν ερωτήματα για τη δράση του 30χρονου άνδρα. Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, ο  Torsten Fohmann κατάγεται από την πόλη Απόλντα της κεντρικής Γερμανίας - διέμενε και στο γειτονικό χωριό Ινγκερσελέμπεν – και στις 22 Αυγούστου 2017 είχε προχωρήσει σε τροχαία παράβαση επί γερμανικού εδάφους.

Ακόμη ερωτήματα προκαλεί στους αξιωματικούς της ΕΛΑΣ η αναφορά για κατηγορία για «ξέπλυμα χρήματος» που τον αφορά, αλλά και μια άλλη για «παράνομη κτήση αντικειμένων μεγάλης αξίας» και για τις οποίες δεν υπάρχει καμία περαιτέρω διευκρίνιση.

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

 

Την ώρα που οι έρευνες για αυτή την περίεργη υπόθεση είναι σε εξέλιξη, η ιατροδικαστής Πατρών περιμένει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που θα ρίξουν «φως» στο μυστήριο.

Στόχος είναι να διαπιστωθεί αν το ζευγάρι είχε είχε χρησιμοποιήσει παραισθησιογόνες ουσίες ή άλλου τύπου ναρκωτικά και ερχόταν σε κατάσταση παραζάλης, σε «πειραματισμούς» ερωτικής μορφής με προσπάθειες τομής στα χέρια τους που απέβησαν μοιραίες. 

Οι σοροί των δύο νεαρών εστάλησαν στην Γερμανία μετά από απαιτήσεις των γονέων του 30χρονου και του αδελφού της 23χρονης φίλης του.

TO «ΑΝΤΙΟ» ΤΟΥ 30ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ 23ΧΡΟΝΗ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΩΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ

 

Ανατριχίλα προκαλεί η τελευταία ανάρτηση του 30χρονου Γερμανού λίγα μόλις λεπτά μετά το ματωμένο τέλος της 23χρονης φίλης του. «Έρχομαι να σε βρω. Συγνώμη δεν ξέρω τι να κάνω .Το δέρμα έσπασε, αλλά το αίμα δεν αναβλύζει μακριά από την πληγή», της έγραψε και αυτοκτόνησε.

Η Lilia ήταν ήδη νεκρή κι εκείνος ένα βήμα πριν το θάνατο. Αντικρίζοντας το άψυχο κορμί της ξεκινά να πληκτρολογεί κάτω από παλαιότερη δημοσίευση της στίχους του gothic τραγουδιού που θα ακούσετε στο video: «Ζω εδώ αλλά πεθαίνω με τον χειρότερο τρόπο».

Ετοιμαζόταν να βάλει τέλος στη ζωή του. Τρια λεπτά αργότερα της έγραφε: «Σ 'αγαπώ Λίζ ... για πάντα! Θα ξανασυναντηθούμε στην επόμενη ζωή. Σε παρακαλώ, περίμενέ με».

Στη συνέχεια ο Tostern Fohmann πριν καρφώσει το μαχαίρι στο στήθος του, στέλνει ηχητικό μήνυμα στην πρώην σύντροφό του μιλώντας της νοσταλγικά και προαναγγέλοντας την αυτοχειρία του.

«Συνέχισε τη ζωή σου και μην κάνεις τα λάθη που έκανα εγώ», ήταν οι τελευταίες του λέξεις.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top