Πατέρας Δώρας Ζέμπερη: «Η κόρη μου, μου είχε πει ότι δεχόταν απειλές»

«Μια φορά δεν ήταν μαζί της ο αδελφός της και την σκότωσαν»

Μετά την απόλυτη ανατροπή που έφερε η συμπληρωματική κατάθεση του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Δώρας Ζέρμπερη, στην οποία υποστήριξε ότι υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί  που του είπαν να τη σκοτώσει για 30.000 ευρώ, ο πατέρας της κοπέλας, ο οποίος πρώτος είχε πει ότι η δολοφονία της κόρης του σχετίζεται με τη δουλειά της ξεσπά στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα".

«Η Δώρα μου είχε πει ότι την απειλούσαν για κάποιες από τις υποθέσεις που χειριζόταν. Το παιδί έπρεπε να έχει φύλαξη όλο το 24ωρο. Δυστυχώς είχε φύλαξη μόνο όταν έβγαινε για ελέγχους», είπε ο πατέρας της 32χρονης.

Όπως τόνισε, η κόρη του, του είχε εκμυστηρευτεί ότι χειριζόταν πολύ σοβαρές υποθέσεις και ότι δεχόταν απειλές.

«Της είπα να παραιτηθεί και να πάει στο εξωτερικό με τα αδέλφια της, αλλά εκείνη ήθελε να μείνει εδώ. Η πρώην σύζυγός μου το είχε πει ότι κάποιος παρακολουθούσε την κόρη μας», είπε.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι τον τελευταίο καιρό ο αδελφός της εργαζόταν στην ίδια εφορία με εκείνη και γυρνούσαν κάθε απόγευμα μαζί, όμως το μοιραίο απόγευμα δεν ήταν μαζί της.

«Θα το είχε σκοτώσει πιο νωρίς το κορίτσι, αλλά τις προηγούμενες μέρες ήταν μαζί της ο αδελφός της. Όταν ολοκλήρωσε τη θητεία του πήγε για πρακτική στην εφορία που εργαζόταν η Δώρα. Αυτός την πηγαινοέφερνε και την πρόσεχε. Βρέθηκε και το άλλο μου το παιδί σε μεγάλο κίνδυνο χωρίς να το καταλάβει. Του έλεγα να προσέχει τη Δώρα. Εκείνη την ημέρα αρρώστησε ο γιος μου και σκότωσαν το παιδί μου. Η μοναδική μέρα που βρέθηκε μόνη της», είπε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top