Το ανατριχιαστικό «αντίο» του 30χρονου Γερμανού στη νεκρή φίλη του - Πάλευε με τους δαίμονές του

Το μυστικό του μενταγιόν με την πεντάλφα

Ανατριχίλα προκαλεί η τελευταία ανάρτηση του 30χρονου Γερμανού λίγα μόλις λεπτά μετά το ματωμένο τέλος της 23χρονης φίλης του. «Έρχομαι να σε βρω. Συγνώμη δεν ξέρω τι να κάνω .Το δέρμα έσπασε, αλλά το αίμα δεν αναβλύζει μακριά από την πληγή», της έγραψε και αυτοκτόνησε.

Η Λίλια ήταν ήδη νεκρή κι εκείνος ένα βήμα πριν το θάνατο. Αντικρίζοντας το άψυχο κορμί της ξεκινά να πληκτρολογεί κάτω από παλαιότερη δημοσίευση της στίχους του gothic τραγουδιού που θα ακούσετε στο video: «Ζω εδώ αλλά πεθαίνω με τον χειρότερο τρόπο».

Ετοιμαζόταν να βάλει τέλος στη ζωή του. Τρια λεπτά αργότερα της έγραφε: «Σ 'αγαπώ Λίζ ... για πάντα! Θα ξανασυναντηθούμε στην επόμενη ζωή. Σε παρακαλώ, περίμενέ με».

Τα φρικιαστικά τελευταία λεπτά στη βίλα του τρόμου δεν έχουν ακόμη τελειώσει. Ο Τοστερν Χόφμαν πριν καρφώσει το μαχαίρι στο στήθος του, στέλνει ηχητικό μήνυμα στην πρώην σύντροφό του μιλώντας της νοσταλγικά και προαναγγέλοντας την αυτοχειρία του.

«Συνέχισε τη ζωή σου και μην κάνεις τα λάθη που έκανα εγώ», ήταν οι τελευταίες του λέξεις.

Η ίδια είπε χαρακτηριστικά για τον 30χρονο: «Είχε ψυχολογικά προβλήματα».

Φίλος της Λίλια δήλωσε χαρακτηριστικά στο Star:  «Είχα ακούσει ότι ο 30χρονος  ήταν ψυχαναγκαστικό άτομο και ότι η Λίλια σκέφτηκε πολλές φορές να τον χωρίσει. Δεν μπόρεσε; Δεν πρόλαβε;»

Ο Χόφμαν πάλευε με τους δαίμονες του. Το σκοτάδι ήταν το καταφύγιο του, ακόμη και το διαδικτυακό. Ψάχνoντας στο Facebook εντοπίσαμε ότι κρυβόταν πίσω από τρία προφίλ .Εκτός από τον λογαριασμό με το όνομα του που βλέπετε είχε δημιουργήσει και το προφίλ “Vanzam Vega”,  με το οποίο έκανε την τελευταία ανάρτηση στην 23χρονη. Πατώντας στην φωτογραφία της 23χρονης με την πεντάλφα έχει ταγκάρει  κάποιον Τορστεν Νεστροτ. Πατώντας πάνω στο όνομα, σε βγάζει πάλι στο προφίλ του 30χρονου.

Η  αποκρυφιστική τελετή όπως όλα δείχνουν τη μοιραία νύχτα δεν ήταν τυχαία. Σε λίγες ώρες ερχόταν η πρώτη πανσέληνος του χρόνου που «ενώνει»  τους σατανιστές.

Ο Ευάγγελος Κουτρουμπέλης, πρώην εωσφοριστής, λέει στο Star: «Αν η τοξικολογική δείξει ότι δεν είχαν κάνει χρήση ψυχότροπων ουσιών εγώ δεν μπορώ να δεχθώ ότι διάλεξαν τυχαία τον χώρο. Ενδεχομένως να έχουν ξαναέρθει ή να συνδέονται με άλλα στελέχη κοντά στην περιοχή. Το κυριότερο βέβαια παράδοξο είναι ότι στους σατανιστές δεν υπάρχει αυτοχειρία, υπάρχει θυσία, βιασμοί κτλ, όχι αυτοβία».

«Οι χαρακιές παραπέμπουν σε είδος βαμπιρισμού, είτε για να το πιεις είτε για τελετή».

Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα που εξέτασε τα πτώματα εξηγεί: «Τα ευρήματα δεν είναι ιδιαίτερα αλλά αποτελούν πειστήρια, είχαν και οι δύο τραύματα στα άνω άκρα ,δεν είναι ένα συνηθισμένο σκηνικό».

Φίλη της Λίλια Μποτούσεβα αρνείται ότι η φίλη της ήταν σατανίστρια: «Το μενταγιόν με την πεντάλφα το είχε  πάνω από δέκα χρόνια , από τότε που ήταν 13 ετών και το φορούσε  επειδή της άρεσε .Δεν σημαίνει ότι η φίλη μου ήταν σατανίστρια».

Η Μπόικα Ατανάσοβα,  δημοσιογράφος Βουλγαρικού ΜΜΕ, λέει στο Star: «Ο πατέρας της 23χρονης δεν έχει πάρει καμία ειδοποίηση επισήμως για το θάνατο της κόρης του. Θέλει να έρθει να την αναγνωρίσει και να προχωρήσει η διαδικασία για να την πάρει πίσω στην Βουλγαρία και να τη θάψει».

Μια υπόθεση σατανισμού μας έρχεται και από την Αργεντινή. Ο Αλμπέρτο και η Μάρα έθαψαν το 14 μηνών μωρό τους στις 10 Δεκμεβρίου. 'Οταν πήγαν στο νεκροτομείο βρήκαν το φέρετρο του παιδιού τους άδειο. Ο δικηγόρος τους ισχυρίζεται ότι διαθέτει στοιχεία που δείχνουν ως δράστες σατανιστές.

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top