Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για το ζευγάρι των σατανιστών στην Κεφαλονιά

Αναζητούσαν την 23χρονη κοπέλα οι δικοί της εδώ και επτά μήνες

Ανατριχίλα προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για το ζευγάρι των νεαρών που αυτοκτόνησαν σε βίλα που είχαν νοικιάσει στην Κεφαλονιά, κατά τη διάρκεια, όπως όλα δείχνουν, ενός σατανιστικού τελετουργικού.

Διαβάστε επίσης: Aυτή είναι η 23χρονη που αυτοκτόνησε στη βίλα στην Κεφαλονιά - Ενδείξεις σατανιστικής τελετής

Νεκρό ζευγάρι στην Κεφαλονιά: Η κοπέλα πέθανε από αιμορραγία και ο νεαρός έμπηξε ένα μαχαίρι στην καρδιά του

Κεφαλονιά: Σε ταυτόχρονη αυτοχειρία φαίνεται πως οφείλεται ο θάνατος του ζευγαριού τουριστών

Θρίλερ στην Κεφαλονιά – Σατανιστική τελετή πίσω από τη διπλή αυτοκτονία του ζευγαριού;

Στο σώμα της 23χρονης Λίλια Μποτούσεβα βρέθηκαν παλιά σημάδια και ουλές που δείχνουν ότι η κοπέλα είχε συμμετάσχει και παλιότερα σε παρόμοιες τελετές αυτοτραυματισμών για χάρη του Εωσφόρου και η τελευταία απόπειρα να τον… ευχαριστήσει, στάθηκε μοιραία για την ίδια, αφού η αιμορραγία από τις χαρακιές στα χέρια της δεν σταματούσε με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Λίγα λεπτά αργότερα έφυγε και ο σύντροφός της, ένας 30χρονος Γερμανός. Σύμφωνα με τα στοιχεία της νεκροψίας – νεκροτομής οι χαρακιές που είχε και αυτός στα χέρια του δεν επέφεραν το θάνατό του κι έτσι βλέποντας την κοπέλα του νεκρή πήγε στο μπάνιο, γέμισε τη μπανιέρα με νερό και κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά του.

Ο θάνατός τους επήλθε το περασμένο Σάββατο, λίγα 24ωρα πριν από την πρώτη Πανσέληνο του χρόνου, που θεωρείται η πιο φωτεινή του έτους και συχνά σχετίζεται με σατανιστικές τελετές.

Την 23χρονη αναζητούσαν οι δικοί της από το καλοκαίρι

Σύμφωνα με νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως η 23χρονη Βουλγάρα είχε εξαφανιστεί από τις 8 Ιουνίου 2017. Τα αδέλφια της την αναζητούσαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας φωτογραφίες της και κάνοντας εκκλήσεις να επικοινωνήσει μαζί τους.

Η κοπέλα, όπως φαίνεται και από το λογαριασμό της στο Facebook είχε μια ιδιαίτερη έλξη προς τον σατανισμό, ενώ πάνω της βρέθηκε κι ένα μενταγιόν με την πεντάλφα.

Οι δικοί της πίστευαν ότι η ζωή της κινδύνευε, αφού είχαν υποψίες ότι είχε μπλέξει με σατανιστική οργάνωση. Είχαν δηλώσει μάλιστα την εξαφάνισή της και είχε ασχοληθεί με την υπόθεση και η Ιντερπόλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες η νεαρή κοπέλα επρόκειτο να επιστρέψει στη Βουλγαρία από τη Λειψία, αεροπορικώς στις 8 Ιουνίου, όμως κάτι τέτοιο δε συνέβη και τα ίχνη της εξαφανίστηκαν εντελώς.

Φίλοι και συγγενείς της αναρτούσαν συνεχώς φωτογραφίες της στη σελίδα της στο Facebook και της ζητούσαν να επικοινωνήσει μαζί τους, χωρίς αποτέλεσμα.

Στις 18 Ιουνίου, ο αδελφός της Μάρτιν σε ανάρτησή του έδινε πλήρη περιγραφή της κοπέλας, ζητώντας από όποιον γνωρίζει το οτιδήποτε να επικοινωνήσει με την οικογένεια.

Στις 21 Ιουνίου, έκκληση για βοήθεια είχε κάνει στο facebook η αδελφή της Μίλα, ενώ στις 8 Αυγούστου 2017 ο πατέρας της Κρίστο ανέβασε μια είδηση στον λογαριασμό της Λίλια ενημερώνοντας ότι ο επικεφαλής της αστυνομίας που ερευνούσε την εξαφάνιση της κόρης του είχε καταφέρει να την εντοπίσει στο τηλέφωνο και του είπε πως είναι καλά αλλά θέλει να μείνει μόνη της.

«Έχει περάσει ένας μήνας από τότε που εξαφανίστηκε η μικρή αδερφή μου. Ακόμα αγνοείται και δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πού βρίσκεται. Γι’ αυτό σας ικετεύω να επικοινωνήσει με την τοπική αστυνομία ή εμένα, όποιος έχει κάποια χρήσιμη πληροφορία», έγραφε ο αδερφός της.

«Σε παρακαλώ, Λιλ! Έχεις φύγει εδώ και 3 μήνες. Σε παρακαλώ τηλεφώνησε ή τουλάχιστον γράψε!», είχε γράψει μια φίλη της, ενώ μια άλλη έγραφε:  «Λίλι μου λείπεις και δεν μπορώ να περιμένω για τη μέρα που θα συναντηθούμε ξανά».

Σε κατάσταση σοκ η έγκυος ιδιοκτήτρια της βίλας που βρήκε νεκρό το ζευγάρι

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η ιδιοκτήτρια του σπιτιού που βρήκε νεκρούς τον 30χρονο Γερμανό και την 23χρονη Βουλγάρα, η οποία επίσης είναι έγκυος.

Η γυναίκα πήγε στο σπίτι να το καθαρίσει για γιορτάσει εκεί μαζί με την οικογένειά της την έλευση του νέου χρόνου, όπως είχε συμφωνήσει με το ζευγάρι, το οποίο υποτίθεται ότι θα είχε φύγει.

Μόλις άνοιξε όμως την πόρτα του σπιτιού αντίκρισε νεκρή την κοπέλα πάνω στον καναπέ, σκεπασμένη με μια κουβέρτα, ενώ δίπλα της ήταν πετσέτες με αίματα.

Οι πατημασιές από αίμα την οδήγησαν στο μπάνιο, όπου εκεί μέσα στην μπανιέρα βρήκε τον 30χρονο σε εμβρυική στάση με το κουζινομάχαιρο καρφωμένο στην καρδιά του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top