Aυτή είναι η 23χρονη που αυτοκτόνησε στη βίλα στην Κεφαλονιά - Ενδείξεις σατανιστικής τελετής

Mια υπόθεση - θρίλερ

Αγνοούμενη από τον Ιούνιο ήταν η 23χρονη που βρέθηκε σφαγιασμένη στη βίλα της Κεφαλονιάς. Μια περιήγηση στο Facebook της δείχνει ότι τα σατανιστικά σύμβολα δεν της ήταν άγνωστα. Μάλιστα, το μενταγιόν με την πεντάλφα το φορούσε στο λαιμό.

 

Διαβάστε επίσης: Θρίλερ στην Κεφαλονιά – Σατανιστική τελετή πίσω από τη διπλή αυτοκτονία του ζευγαριού;

                                Νεκρό ζευγάρι στην Κεφαλονιά: Η κοπέλα πέθανε από αιμορραγία και ο νεαρός έμπηξε ένα μαχαίρι στην καρδιά του

                              Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της Κεφαλονιάς! Αυτοκτόνησαν μαζί οι δύο Γερμανοί

Η ιατροδικαστής που εξέτασε τα πτώματα δήλωσε στο Star: «Ξεκίνησε ένας αυτοτραυματισμός και των δύο ατόμων. Στη συνέχεια όμως υπήρξε κάποια αλλαγή στην τροπή. Δηλαδή είχαμε τον θάνατο της κοπέλας και χωρίς να γνωρίζουμε αν ο αρχικός της στόχος ήταν ο θάνατος, όλη αυτή η πράξη κατέληξε στην αυτοχειρία του άντρα μέσα στην μπανιέρα».  

Στις 18 Ιουνίου ο αδερφός της κοπέλας έκανε έκκληση μέσω των social media για να βρεθεί η αδερφή του, καθώς είχε να μάθει νέα της 11 ημέρες. Στο μήνυμά του είχε γράψει: «Αγαπητοί φίλοι, αναζητώ την αδερφή μου Λίλια Μποτούσεβα. Έχει ένα τατουάζ μια αλεπού στο δεξί της μπράτσο, ύψος 1,70 και βάρος 65 κιλά. Μάλλον φοράει αυτό το μενταγιόν (το μενταγιόν που βρέθηκε στη βίλα με την πεντάλφα).

Η εικόνα που αντίκρισαν οι αστυνομικοί όταν μπήκαν στη βίλα ήταν σοκαριστική. Στον καναπέ, σκεπασμένη με κουβέρτα, ήταν νεκρή η νεαρή γυναίκα. Πάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού ήταν μια φαλτσέτα και ένα πιάτο μέσα στο οποίο υπήρχε ένα αποτσίγαρο και ένας αναπτήρας.

Η δημοσιογράφος του ekefalonia,  Γιάννα Κουλουμπή, λέει στο Star:  «Υπήρχαν φαλτσέτες και αιχμηρά αντικείμενα. Τα τελευταία επίσης στοιχεία που έχουμε είναι ότι βρέθηκε ένα μενταγιόν πεντάλφα και  κάποια κεριά. Εξετάζεται και το ενδεχόμενο να υπάρχει κάποιου είδους σατανιστική τελετή».

Προχωρώντας προς το μπάνιο υπήρχαν κηλίδες αίματος. Μέσα στη μπανιέρα που ήταν γεμάτη νερό βρισκόταν νεκρός ο άνδρας. Στο στήθος του ήταν καρφωμένο ένα μαχαίρι. Φορούσε μόνο ένα τζιν παντελόνι και στο αριστερό του χέρι υπήρχε ένα τατουάζ. Στο σαλόνι, αλλά και στο μπάνιο υπήρχαν πάρα πολλά κεριά ρεσό.

Ο σύντροφος της 23χρονης ήταν φαν της death metal μουσικής. Είναι πολύ πιθανό το ζευγάρι να είχε πειραματιστεί με τέτοιου είδους τελετές και στο παρελθόν, χωρίς φυσικά αυτό το αποτέλεσμα.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top