Τελευταία πράξη του δράματος στην Κρήτη: Κηδεύεται ο 61χρονος - Στον ανακριτή ο πατροκτόνος

Έπνιξε τον πατέρα του και μετά πήγε για ύπνο

Μουδιασμένη παρακολουθεί η Κρήτη την τελευταία πράξη του δράματος στο έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο 61χρονος Ν.Σ., ο οποίος δολοφονήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων από τον ίδιο του τον γιο, θα κηδευτεί σήμερα. Συγγενείς και φίλοι θα του απευθύνουν το τελευταίο αντίο.

Διαβάστε ακόμη: Σοκ από το πρωτοφανές έγκλημα στην Κρήτη: Έπνιξε τον πατέρα του με μαξιλάρι!

Την ίδια ώρα, στον ανακριτή θα οδηγηθεί σήμερα ο 34χρονος πατροκτόνος, ο οποίος αφού προκάλεσε ασφυξία στον πατέρα του, πνίγοντάς τον με τα ίδια του τα χέρα, πήγε και κοιμήθηκε.

Τελευταία πράξη του δράματος στην Κρήτη: Κηδεύεται ο 61χρονος - Στον ανακριτή ο πατροκτόνος

Όπως είπε στους αστυνομικούς, στους οποίους ομολόγησε το έγκλημα, είχε καταναλώσει πολύ μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και δεν θυμάται τίποτα.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα, η αιτία για το έγκλημα ήταν ένας άγριος καβγάς που ξέσπασε μεταξύ θύματος και δράστη καθώς ο γιος θυμήθηκε πως ο πατέρας του τον χτυπούσε όταν ήταν μικρός.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top