Ποιός ήταν ο εν ενεργεία αστυνομικός που σκότωσε σύζυγο, πεθερά, κόρη και αυτοκτόνησε

Η οικογενειακή τραγωδία συγκλόνισε το Πανελλήνιο / Πρώτη ανάρτηση: 18-12-2017 17:21

Ένα απίστευτο οικογενειακό δράμα λαμβάνει χώρα τις τελευταίες ώρες στους Αγίους Αναργύρους, εκεί που ένας 42χρονος εν ενεργεία αστυνομικός, σκότωσε αρχικά τη σύζυγο και την πεθερά του και στη συνέχεια την 4χρονη κόρη του, αφαιρώντας τη ζωή του με το υπηρεσιακό του όπλο.

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ

Στις φωτoγραφίες από το αρχείο των πρακτορείων InTime και Eurokinissi, βλέπετε τον αστυνομικό σε ώρα υπηρεσίας, καθώς επρόκειτο για αρχιφύλακα της Βουλής, αποσπασμένο στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νέα στοιχεία για το φονικό στους Αγ. Αναργύρους - Αστυνομικός σκότωσε σύζυγο, πεθερά, κόρη και αυτοκτόνησε

Άγιοι Ανάργυροι: Συγκλονιστική μαρτυρία – «Βρήκα το μωρό στο κρεβάτι και τον πατέρα γονατισμένο μπροστά του»

Άγιοι Ανάργυροι: H στιγμή που οι τέσσερις σοροί μεταφέρονται έξω από το σπίτι της τραγωδίας

Ο αστυνομικός με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, τις τελευταίες ημέρες εργαζόταν κανονικά και το Σαββατοκύριακο είχε συνοδεύσει τον Κώστα Σημίτη στα Ιωάννινα. Επέστρεψε πριν μερικές ώρες στην Αθήνα, σήμερα και αύριο είχε ρεπό. 

Ο ΑΝΔΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ ΜΠΟΥΦΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΛΕ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ

 

Ευγενικός, τυπικός, συνεπής. Για έναν άψογο επαγγελματία, μιλούν οι εργαζόμενοι της Βουλής που γνώριζαν καλά τον πιστό φρουρό του Κώστα Σημίτη.

Με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία, ο 46χρονος δεν είχε κινήσει ποτέ υποψίες ούτε στον οικογενειακό αλλά ούτε και στον επαγγελματικό του κύκλο. 

 

Όταν έγινε γνωστό το  όνομά του  στη Βουλή, οι συνάδελφοί του που τον ήξεραν έμειναν  άφωνοι. Όπως έλεγαν ποτέ δεν είχε δώσει κάποιο δικαίωμα ούτε είχε δώσει δείγματα ότι κάτι σοβαρό τον απασχολούσε.  Υπηρετούσε στην φρουρά του Κώστα Σημίτη τον οποίο συχνά πυκνά τον συνόδευε τόσο στις δημόσιες εμφανίσεις του όσο και στη Βουλή. Για κάποιο  διάστημα είχε μετατεθεί στα ΜΑΤ,  όμως μετά από  έναν χρόνο επανήλθε στην υπηρεσία φύλαξης του Κώστα Σημίτη . Μάλιστα πολύ συχνά ερχόταν στη Βουλή  και παραλάμβανε την αλληλογραφία του κ. Σημίτη. 

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, μάλιστα, ο αστυνομικός είχε συνοδεύσει τον Κώστα Σημίτη στα Ιωάννινα. 


 

Δείτε περισσότερα στο video
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top