Άγιοι Ανάργυροι: Συγκλονιστική μαρτυρία – «Βρήκα το μωρό στο κρεβάτι και τον πατέρα γονατισμένο μπροστά του»

Ο αστυνομικός πυροβόλησε εξ΄επαφής τη σύζυγό του και κυνήγησε την πεθερά του

Δε τη χωρά ανθρώπινος νους την οικογενειακή τραγωδία που συνέβη στους Αγίους Αναργύρους, όπου αστυνομικός σκότωσε τη γυναίκα του,την πεθερά του και την κόρη του μόλις τριών ετών και στη συνέχεια αυτοκτόνησε .Έξω από το σπίτι εκτυλίχθηκαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οικονομικής φύσεως η αιτία της δολοφονίας στους Αγ. Αναργύρους; – Τι δείχνουν τα μέχρι στιγμής στοιχεία

Αυτός είναι ο εν ενεργεία αστυνομικός που σκότωσε σύζυγο, πεθερά, κόρη και αυτοκτόνησε

Νέα στοιχεία για το φονικό στους Αγ. Αναργύρους - Αστυνομικός σκότωσε σύζυγο, πεθερά, κόρη και αυτοκτόνησε

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ

 

Ο Γιώργος Διδασκάλου είναι ο άνθρωπος  ο οποίος μπήκε πρώτος μέσα στο αιματοβαμμένο διαμέρισμα.

Εκείνος ανησύχησε πρώτος όταν έμαθε ότι σήμερα το πρωί η κόρη του αστυνομικού η Μυτούλα  δεν πήγε στο σχολείο της Η περιγραφή του είναι συγκλονιστική:

«Το μικρό δεν είχε πάει στο σχολείο του, σκαρφάλωσα από το πλάι στην εξωτερική σκάλα, είδα ότι ήταν ανοιχτή η κεντρική πόρτα και είδα την κοπέλα. Έσπασα την πόρτα και μπήκα μέσα. Η μητέρα με την κόρη στο σαλόνι, το μωρό στο κρεβάτι και ο πατέρας γονατισμένος μπροστά στο κρεβάτι».

Όπως θα δείτε στο video, μια από τους συγγενείς δεν αντέχει μπροστά στην τραγική είδηση. Με ουρλιαχτά προσπαθεί να πνίξει τον πόνο της. Οι δικοί της άνθρωποι τη βαστούν για να μην σωριαστεί στο δρόμο.

Ένας άλλος συγγενής κάθεται στο πεζοδρόμιο. Κανείς δε μπορεί να διαχειριστεί μια τέτοια φρίκη.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ

 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 46χρονος αστυνομικός ο οποίος είναι αρχιφύλακας της Βουλής αποσπασπασμένος στη φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη πυροβόλησε εξ’ επαφής τη γυναίκα του 49 ετών η οποία ήταν ρευματολόγος και εργαζόταν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο. Κατόπιν κυνήγησε την πεθερά του 70 ετών και την εκτέλεσε στο σαλόνι του σπιτιού. Χωρίς κανίς να γνωρίζει τι συνέβαινε εκείνη την ώρα στο μυαλό του, μπήκε στο υπνοδωμάτιο και σημάδεψε την κόρη του στο κεφάλι. Δευτερόλεπτα μετά γονάτισε δίπλα της, έβαλε το όπλο κάτω από το σαγόνι του και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο καυγάς αναμεσά στον αστυνομικό και τη γυναίκα του, εικάζεται ότι  ξεκίνησε για οικονομικούς και κληρονομικούς λόγους.

Αν και η πεθερά του έμενε στον πρώτο όροφο βρέθηκε τη στιγμή του καυγά στο σπίτι του ζευγαριού. Κανείς όμως δε μπορεί να φανταστεί τι ήταν εκείνο που όπλισε το χέρι του δράστη.

Η είδηση έπεσε σαν βόμβα στους συνάδελφους του αστυνομικούς, αλλά και στον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη:

«Φαινόταν εξαιρετικό παιδί. Δεν είχε καταλάβει κανείς τίποτα. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει μείνει άναυδος» αναφέρουν κύκλοι του Κώστα Σημίτη.

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top