Βουβός πόνος στο μνημόσυνο του 11χρονου Μάριου – Ο δολοφόνος του δεν έχει συλληφθεί ακόμα

Αγωγή κατά του Δημοσίου αναμένεται να καταθέσουν οι γονείς του

Σε κλίμα βουβής θλίψης τελέσθηκε την Κυριακή το μνημόσυνο των έξι μηνών του μικρού Μάριου, που έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα στο Μενίδι. Με συγκινητικά λόγια τον αποχαιρέτησε για μία ακόμη φορά ο δάσκαλός του.

Οι οδυνηρές μνήμες από τη μοιραία βραδιά της 8ης Ιουνίου, στο Μενίδι, είναι ακόμη νωπές. Κανείς δε μπορεί να βγάλει από το νου του πως οι χαρούμενες παιδικές φωνές στο προαύλιο του 6ου Δημοτικού Σχολείου.... έσβησαν μέσα σε μια στιγμή.

Τη θέση τους είχαν πάρει οι κραυγές αγωνίας μιας μάνας,  που έβλεπε το αγοράκι της πεσμένο στο έδαφος.

«Αντίκρισα τον γιο μου πεσμένο μπρούμυτα, εντελώς ακίνητο. Από τη στάση του σώματός του, είχαν την αίσθηση ότι έπεσε κάθετα, σαν κορμός δέντρου... Προσπάθησα να τον συνεφέρω αλλά δεν ανταποκρινόταν» αναφέρει η μητέρα του.

Μια αδέσποτη σφαίρα τον είχε βρει στο κεφάλι. Κοινό....μυστικό στη γειτονιά πως είχε εκσφενδονιστεί από γειτονικό γλέντι Ρομά. Συγκλονιστικά είναι τα όσα αναφέρει η μητέρα του αδικοχαμένου Μάριου στη μήνυση κατά παντός υπευθύνου, την οποία δημοσιεύει η  Real News:

 

«Μιλούσα με ένα άλλο παιδάκι,  με την πλάτη γυρισμένη στο γιο μου τον Μάριο. Ήταν ακριβώς εκείνη τη στιγμή που άκουσα έναν μαθητή να μου φωνάζει: "Κυρία κυρία, ο Μάριος είναι κάτω" και γυρνώντας προς τα πίσω αντίκρισα τον γιο μου πεσμένο».

«Κι εγώ περιμένω να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού μου, γιατί ήταν πολύ μεγάλη αδικία. Μετά τη δολοφονία του Μάριου, γιατί δολοφονία ήτανε , νομίζω ότι τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Υπάρχουν έλεγχοι, υπάρχει αστυνόμευση παντού...» δηλώνει ο πατέρας του Μάριου, Αθανάσιος Σουλούκος.

Έχουν περάσει έξι μήνες από την πρωτοφανή τραγωδία και ο δολοφόνος του μικρού  Μάριου δεν έχει ακόμα συλληφθεί. Το παιδί αποτελεί σύμβολο ενάντια στην εγκληματικότητα εδώ στο Μενίδι κι έτσι οι κάτοικοι θέλουν να κρατήσουν άσβεστη τη μνήμη του.

Οι γονείς του μικρού Μάριου αναμένεται να καταθέσουν και αγωγή κατά του δημοσίου, καθώς -όπως υποστηρίζουν- το κράτος αδιαφορεί στις επανειλημμένες εκκλήσεις τους για προστασία της ζωής και της περιουσίας τους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top