Συγκλονίζει ο πατέρας του μικρού Μάριου: «Έχουν περάσει 6 μήνες και ο δολοφόνος του παιδιού μου είναι ελεύθερος»

«Ο Μάριος πήγε χαμογελαστός στο σχολείο και δε γύρισε ποτέ»

Με σπασμένη φωνή από τον πόνο και την αγανάκτηση, προσπαθώντας να διατηρήσει την αξιοπρέπειά του και να μη λυγίσει, ο πατέρας του 11χρονου Μάριου, ο οποίος το καλοκαίρι έχασε τη ζωή του από αδέσποτη σφαίρα μέσα στην αυλή του σχολείου του, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί ο υπεύθυνος που έκοψε το νήμα της ζωής του παιδιού του.

«Από την ημέρα που έφυγε για πάντα από τη ζωή ο αδικοχαμένος Μάριος – Δημήτρης έχουν περάσει έξι ολόκληροι μήνες, 181 ημέρες στενοχώριας και αγανάκτησης γιατί δεν έχει βρεθεί ακόμα ο δολοφόνος του παιδιού μας», είπε ο Θ. Σουλούκος και συνέχισε:

«Ο Μάριός μου ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, ένας άριστος μαθητής, πολύ ευαίσθητος χαρακτήρας, τον αγαπούσαν όλοι οι συμμαθητές του και η απουσία του είναι πολύ μεγάλη για όλους μας. 11 χρόνια πήραμε μόνο αγάπη και καθόλου στενοχώρια».

Ο πατέρας του μικρού Μάριου κατήγγειλε ότι ακόμα και μετά το τραγικό γεγονός του χαμού του παιδιού του και τον σάλο που είχε προκληθεί, κανείς δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για να βρεθεί ο δολοφόνος του και να αναπαυθεί ψυχή του παιδιού του.

«Τα προβλήματα στην περιοχή μας είναι μεγάλα και έχουν δημιουργηθεί εδώ και πολλά χρόνια. Κανείς μέχρι σήμερα δεν έχει δώσει ένα οριστικό τέλος στην εγκληματικότητα, στα ναρκωτικά, στα όπλα. Το παιδί μου πήγε γελαστό στο σχολείο του και δεν γύρισε ποτέ», είπε ο πατέρας του μικρού με έναν λυγμό να σπάει τη φωνή του. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top