Πάτρα: Αβάσταχτος ο πόνος στην κηδεία 29χρονου ποδοσφαιριστή

Ήταν όλοι εκεί για να τον αποχαιρετήσουν

Στην τελευταία του κατοικία, στο Β΄Δημοτικό Κοιμητήριο Λεύκας, οδηγήθηκε μέσα σε βαρύ κλίμα οδύνης και πόνου, ο 29χρονος ποδοσφαιριστής Σπύρος Αβράμης. Τραγικές φιγούρες είναι τα πρόσωπα της οικογένειάς του.

Στον Ι.Ν. Αγίου Ανδρέα, φίλοι, συναθλητές, φορείς, απλός κόσμος, ήταν εκεί για να τον αποχαιρετίσουν.

Ο Σπύρος Αβράμης κατέληξε μετά από παραμονή τριών εβδομάδων στην ΜΕΘ.

Ανέβασε υψηλό πυρετό και οι γιατροί αποφάσισαν την άμεση μεταφορά του στην ΜΕΘ του ΠΓΝΠ, όπου και νοσηλεύτηκε διασωληνωμένος. Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε.

Ο νεαρός ξεκίνησε από τους μικρούς του Πατραϊκού και στη συνέχεια είχε πολύ καλή ποδοσφαιρική πορεία, παίζοντας σε Ίκαρο Πετρωτού, Φαραϊκό, Αχιλλέα Καμαρών, Αχαϊκή, Περιβόλα, Άρη Πατρών, Αχαιό, Πανμοβριακό, με τελευταία του ομάδα τον ΑΠΣ Πάτραι.

Ήταν επίσης από τους ιδρυτές της ομάδας μπιτς σόκερ Νάπολης Πατρών και μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαΐας, ενώ εργαζόταν στο ασφαλιστικό γραφείο του αδελφού του.

Επιθυμία της οικογένειας, ήταν αντί στεφάνων, τα χρήματα να κατατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Συγκλονίζει το μήνυμα της αδελφής του Σπύρου, Ιωάννας στο facebook:

«Πολύτιμέ μου καλό ταξίδι. Σ’ αγαπάω τόσο πολύ το ξέρεις. Πάντα θα είσαι μαζί μας το ξέρω. Πες στο Θεό όμως ότι είναι κλέφτης και μας πήρε το πιο πολύτιμο δώρο που είχαμε. Είμαι πολύ περήφανη που είσαι αδερφός μου, αίμα μου. Έλα το βράδυ να μου πεις καληνύχτα και να με φιλήσεις όπως κάθε βράδυ. Στη Γιαννουλίτσα σου. Σε λατρεύω», έγραψε στο προφίλ της.

Συγκινητικά είναι και τα μηνύματα φίλων και συμπαικτών του, οι οποίοι τον αποχαιρετούν με μηνύματα στο facebook:

«Τα ρούχα σου είχαν χρώμα απ το μενταγιόν σου

Το μενταγιόν σου είχε χρώμα απ' τα μάτια σου

Τα Μάτια σου είχαν το χρώμα απ την ψυχή σου

Η ψυχή σου αγκάλιαζε τον ουρανό

Ο ουρανός τραγουδούσε στην καρδιά μου

Η καρδιά μου χτυπούσε μόνο για να σε συναντήσω…»

Συγκινητικά και τα μηνύματα άλλων φίλων του

«Συμπαίχτη μου, ευγενική μου ψυχή, μα πάνω απ όλα ΑΝΘΡΩΠΕ, εκεί που πας να μας περιμένεις και εμάς!

Θα έρθουμε κι εμείς! Απλά όσο διάστημα είμαστε μακριά σου, να θυμάσαι πως ποτέ μου δε θα σε ξεχάσω. Διότι ένα διάλειμμα κάνουμε!

Θα βρεθούμε !

Θέλω απλά να γνωρίζεις πως το κενό σου είναι μεγάλο. Αλλά ο Θεός θα σε έχει στην αγκαλιά του! Διότι πραγματικά εδώ στη γη ήσουν περαστικός φτερωτέ Άγγελε μου!
Απλά όταν θα μας κοιτάς από ψηλά και θα μας βλέπεις λυπημένους φρόντισε το αστέρι σου να μας φωτίζει τόσο λαμπερά για να μας κάνεις συντροφιά !

Εις το επανιδείν λοιπόν….»

«Η θλίψη μεγάλη, η απογοήτευση ακόμη μεγαλύτερη, γιατί οι προσευχές μας δεν εισακούστηκαν. Ίσως αυτός ο κόσμος να μην ταίριαζε στο ήθος και την καλοσύνη σου. Καλό Παράδεισο και η ψυχή σου να αναπαυθεί εκεί ψηλά. Καλή Δύναμη και κουράγιο στους δικούς σου, αλλά και στην ομάδα σου Napoli Patron beach soccer club!!!»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top