Δολοφονία 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο – Τι έλεγαν οι γονείς του μια μέρα πριν βρεθεί η σορός του

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η δολοφονία του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο με τις αποκαλύψεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να σοκάρουν.

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο δράστης ή οι δράστες μετέφεραν το πτώμα του στο σημείο που τελικά τον βρήκαν τα σωστικά συνεργεία. Ο ίδιος ο ιατροδικαστής φέρεται να έχει αποφανθεί μετά τη νεκροψία ότι το πτώμα του Νικόλα Χατζηπαύλου έχει πολλά μεταθανάτια τραύματα που προκλήθηκαν από το σύρσιμο του σε τραχύ έδαφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αποκάλυψη Star: Σε σακί από πατάτες μετέφεραν τον 21χρονο φοιτητή στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο – Τον σκότωσαν μέρες μετά από την εξαφάνισή του;

Εδώ βρέθηκε η σορός του άτυχου 21χρονου φοιτητή -ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αποκλειστικό: Δεν πυροβολήθηκε ο φοιτητής στην Κάλυμνο!

Όλα τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο φοιτητής στην Κάλυμνο δολοφονήθηκε

 

Μάλιστα η εκτίμηση του ιατροδικαστή και των αστυνομικών ότι η σορός μεταφέρθηκε από το χώρο της άγριας δολοφονίας στο σημείο που τελικά βρέθηκε, επιβεβαιώνεται εκτός από την κατάθεση ιδιοκτήτη κοντινού ποιμνιοστασίου και όλων όσων συμμετείχαν σε συνεργεία έρευνας και από τον 15χρονο μαθητή, ο οποίος βρήκε τη σορό του φοιτητή.

ΤΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΙΝ ΒΡΕΘΕΙ Η ΣΟΡΟΣ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ

 

Οι γονείς του Νικόλα Χατζηπαύλου, είχαν μιλήσει αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ένα εικοσιτετράωρο πριν βρεθεί η σορός του παιδιού τους.

Τραγική ειρωνία; Οι δηλώσεις είχαν γίνει στο σημείο όπου μια μέρα μετά βρέθηκε το άψυχο κορμί του φοιτητή.

«Τα πράγματα είναι δύσκολα και παρακαλούμε όλη η οικογένεια όποιος έχει κάποιο στοιχείο για το Νικόλα μας, να ενημερώσει τις Αρχές έστω και ανώνυμα. Περνάνε οι μέρες, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και έχουμε φτάσει σε αδιέξοδο. Έχει γίνει θρίλερ η υπόθεση. Δε μπορεί να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε. Είναι σκληραγωγημένος, περπατούσε και του άρεσαν οι εκδρομές. Εμένα δεν μου είχε κάνει κάποια αναφορά για το συγκεκριμένο μέρος. Πριν φύγει είπε ότι “θα πάω να κάνω μια βόλτα στο βουνό”. Πιστεύω ότι είναι καλά στην υγεία του. Από τη στιγμή που δεν έχουμε βρει κάτι ακόμα, αυτό μας δίνει ελπίδες. Το εισιτήριο της επιστροφής το είχε στο σπίτι και δεν είχε πάνω του χρήματα» είχε δηλώσει η μητέρα του φοιτητή, ενώ ο πατέρας του είχε πει:

«Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιος μπορεί να επικοινωνήσει με τους αρμόδιους φορείς να έχει δει το παιδί. Οι έρευνες δεν πρέπει να σταματήσουν, κάπου εδώ στα βουνά είναι το παιδί. Πιστεύω ότι η ελπίδα δεν χάνεται».

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top