Όλα τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο φοιτητής στην Κάλυμνο δολοφονήθηκε

Το ακριβές σημείο που βρέθηκε και τα αναπάντητα ερωτήματα

Τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο φοιτητής στην Κάλυμνο δολο

Πολλά είναι ακόμη  τα αναπάντητα ερωτήματα σε αναμονή του πορίσματος της ιατροδικαστικής εξέτασης  για τα αίτια του θανάτου του 21χρονου φοιτητή του ΕΜΠ Νίκου Χατζηπαύλου,  ο οποίος αγνοούνταν από την περασμένη Κυριακή το  μεσημέρι και βρέθηκε νεκρός το απόγευμα του Σαββάτου στην Κάλυμνο. Όπως έγραψε το star.gr φέρει τραύμα στο μέτωπο, πιθανότατα από σφαίρα, ενώ  αρκετές οι ενδείξεις για το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.  

Σύμφωνα με το kalymnos-news.g το πτώμα  του άτυχου νεαρού βρέθηκε 60 μέτρα περίπου, μακριά από το σημείο στο οποίο είχε εντοπιστεί το ποδήλατο του, την περασμένη Κυριακή στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου.

Τον άτυχο Νίκο εντόπισε 15χρονος  ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή για να κόψει κλαδιά για ξόβεργα. Μόλις αντίκρισε τη σορό άρχισε να φωνάζει και γείτονες που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει, ενημέρωσαν άμεσα το ΑΤ Καλυμνίων.

Άμεσα στο χώρο έσπευσαν ο διοικητής του ΑΤ Καλυμνίων και στελέχη που διερευνούν την υπόθεση. Η σορός του άτυχου Νίκου βρέθηκε ανάσκελα (με μία κλίση προς τα δεξιά) σε τυμπανιαία κατάσταση και με  θλαστικά τραύματα σε διάφορα σημεία.

Από το πρώτα στοιχεία, φαίνεται ότι η σορός μεταφέρθηκε στο συγκεκριμένο χώρο ενώ η περιοχή «χτενίστηκε»  από  αστυνομικούς.

Στο νησί αναμένεται θα έλθει  κλιμάκιο εξειδικευμένων αξιωματικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με το anikolouli.gr  ο άτυχος σπουδαστής  φέρει εμφανείς μώλωπες και εκδορές που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι σύρθηκε από τον ή τους δολοφόνους του στα βράχια και αφέθηκε στο σημείο. Ο  Κώστας  Βάλβης από την Εθελοντική ομάδα διασωστών Θήρας που είχε πάρει μέρος  στις έρευνες δήλωσε πως και ο ίδιος αλλά και άλλοι που ερευνούσαν στην περιοχή,  είχαν περάσει πολλές φορές από  το συγκεκριμένο σημείο,  χωρίς όμως να εντοπίσουν κάτι.Τα  παπούτσια και οι κάλτσες του φοιτητή βρέθηκαν 20 χλμ. μακριά, στην άλλη άκρη του βουνού, πάνω στην άσφαλτο και συγκεκριμένα στο Βαθύ Καλύμνου, γεγονός που προκαλεί την υπόνοια ότι ο δράστης ή οι δράστες τα πέταξαν εκεί για να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες.

Στο νησί μετέβη ιατροδικαστής από τη Ρόδο που θα διενεργήσει την αυτοψία  στο σημείο που βρέθηκε η σορός που  στη συνέχεια η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Ρόδου, όπου θα διενεργηθεί η  νεκροψία-νεκροτομή.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top