Αποκάλυψη Star: Σε σακί από πατάτες μετέφεραν τον 21χρονο φοιτητή στο σημείο που βρέθηκε το πτώμα

Το παπούτσι και το φούτερ του το κλειδί για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του

Σοκαριστικές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε ο Γιώργος Καραϊβάζ στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» σχετικά με τη δολοφονία του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο και τον τρόπο που ο δράστης ή οι δράστες μετέφεραν το πτώμα του στο σημείο που τελικά τον βρήκαν τα σωστικά συνεργεία.

Αρχικά είχε αναφερθεί ότι ο άτυχος φοιτητής κατά πάσα πιθανότητα μεταφέρθηκε στο σημείο με κουβέρτα, όμως όπως είπε ο Γ. Καραϊβάζ, φαίνεται από τα ευρήματα του ιατροδικαστή, ότι μεταφέρθηκε μέσα σε σακί από πατάτες.

Διαβάστε επίσης: Εδώ βρέθηκε η σορός του άτυχου 21χρονου φοιτητή -ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αποκλειστικό: Δεν πυροβολήθηκε ο φοιτητής στην Κάλυμνο!

Όλα τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο φοιτητής στην Κάλυμνο δολοφονήθηκε

Ο ίδιος ο ιατροδικαστής φέρεται να έχει αποφανθεί μετά τη νεκροψία ότι το πτώμα του Νικόλα Χατζηπαύλου έχει πολλά μεταθανάτια τραύματα που προκλήθηκαν από το σύρσιμο του σε τραχύ έδαφος.

Μάλιστα η εκτίμηση του ιατροδικαστή και των αστυνομικών ότι η σορός μεταφέρθηκε από το χώρο της άγριας δολοφονίας στο σημείο που τελικά βρέθηκε, επιβεβαιώνεται εκτός από την κατάθεση ιδιοκτήτη κοντινού ποιμνιοστασίου και όλων όσων συμμετείχαν σε συνεργεία έρευνας και από τον 15χρονο μαθητή, ο οποίος βρήκε τη σορό του φοιτητή.

Ο μαθητής κατέθεσε στην αστυνομία ότι στο συγκεκριμένο σημείο είχε πάει και την προηγούμενη μέρα, επειδή η περιοχή έχει γαϊδουράγκαθα και από τα άνθη τους που εμφανίζονται αυτή την εποχή, φτιάχνει κόλλα για ξόβεργες. Όπως είπε λοιπόν την προηγούμενη μέρα δεν υπήρχε τίποτα στο συγκεκριμένο σημείο.

Όσον αφορά από την άλλη στα παπούτσια που εντοπίστηκαν σε εκ διαμέτρου αντίθετο σημείο και η μητέρα του 21χρονου είχε πει ότι ανήκαν στο παιδί της, ο αστυνομικός ρεπόρτερ αποκάλυψε ότι τα παπούτσια αυτά μοιάζουν πολύ με εκείνα που φορούσε ο γιος της, όπως και οι κάλτσες.

Αγρότης όμως είχε καταθέσει ότι τα συγκεκριμένα παπούτσια βρίσκονταν στο σημείο πάνω από δέκα μέρες. Αρχικά οι ισχυρισμοί του είχαν θεωρηθεί ανυπόστατοι, αλλά μετά η μητέρα αναίρεσε την κατάθεσή της και τώρα οι αρχές επανεξετάζουν τα όσα είχε καταθέσει ο αγρότης.

Κλειδί για την εξιχνίαση του θρίλερ της δολοφονίας του 21χρονου Νικόλα είναι σύμφωνα με τις αρχές το ένα παπούτσι, αλλά και το φούτερ που φορούσε ο φοιτητής την ώρα της εξαφάνισής του.

Οι αρχές θεωρούν ότι όταν εντοπιστούν θα δώσουν ένα στίγμα για τον τόπο που έγινε η δολοφονία από τον οποίο αναμένεται να εξαχθούν σημαντικά στοιχεία για την ταυτότητα και το κίνητρο του δράστη ή των δραστών. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top