Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο – Τον σκότωσαν μέρες μετά από την εξαφάνισή του;

Τρόμος στο νησί για τους αδίστακτους εγκληματίες που σκηνοθέτησαν το σκηνικό του φόνου- Nέα ενημέρωση 27-11-2017 13:30

Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για τη δολοφονία του 21χρονου φοιτητή Νίκου Χατζηπαύλου στην Κάλυμνο, ο οποίος είχε εξαφανιστεί από την περασμένη Κυριακή και τον αναζητούσε η οικογένειά του.

Ο νεαρός βρέθηκε σε μια περιοχή, την οποία είχαν χτενίσει οι άνδρες της ΕΜΑΚ και η αστυνομία κατά την επιχείρηση αναζήτησής του, με πολλαπλά χτυπήματα στα χέρια και στο κεφάλι, ενώ σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Παναγιώτη Κοτρέτσο, η σορός του φοιτητή μεταφέρθηκε εκεί που βρέθηκε από άλλο σημείο.

Διαβάστε επίσης: Το Star στην Κάλυμνο: Την Τετάρτη το πόρισμα του ιατροδικαστή για τον αδικοχαμένο φοιτητή

Εδώ βρέθηκε η σορός του άτυχου 21χρονου φοιτητή -ΣΚΛΗΡΗ ΕΙΚΟΝΑ

Αποκλειστικό: Δεν πυροβολήθηκε ο φοιτητής στην Κάλυμνο!

Όλα τα στοιχεία που δείχνουν ότι ο φοιτητής στην Κάλυμνο δολοφονήθηκε

Μετά την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή, το πτώμα του 21χρονου Νικόλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Καλύμνου και σήμερα θα μεταφερθεί στη Ρόδο, όπου θα γίνει η νεκροτομή, η οποία αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου του.

Εντύπωση και έντονο προβληματισμό στις αρχές προκαλεί το εύρημα του ιατροδικαστή, ότι ο Νίκος δολοφονήθηκε αρκετές μέρες μετά από την εξαφάνισή του. Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι ο 21χρονος δολοφονήθηκε τρεις ή τέσσερις μέρες μετά από την εξαφάνισή του την Κυριακή 19 Νοεμβρίου.

Ερωτήματα επίσης προκαλεί το γεγονός ότι ο άτυχος φοιτητής βρέθηκε να φορούσε το ένα παπούτσι του και τις κάλτσες του, ενώ την πρώτη μέρα της αναζήτησής του, οι αρχές είχαν εντοπίσει ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια, ακριβώς ίδια με του νεκρού, τα οποία και είχε αναγνωρίσει η μητέρα, πιστεύοντας ότι είναι δικά του.

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο ο Νίκος να δολοφονήθηκε από εμπόρους ναρκωτικών, καθώς όπως λένε οι ντόπιοι στη συγκεκριμένη περιοχή η εγκληματικότητα καλπάζει, αλλά δεν αποκλείουν επίσης να δολοφονήθηκε από άτομο που γνώριζε με προσωπικά κίνητρα.

Πονοκέφαλο προκαλεί επίσης και η προσπάθεια του δράστη ή των δραστών να «σκηνοθετήσουν» το σκηνικό της δολοφονίας του φοιτητή, θέλοντας να αποπροσανατολίσουν τις έρευνες. Το πόρισμα του ιατροδικαστή αναμένεται να βγει την Τετάρτη, ενώ όλα τα στοιχεία που φτάνουν στα χέρια των αστυνομικών αξιολογούνται με πολύ μεγάλη προσοχή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top