Γυναίκα αράχνη ή βαποράκι το 19χρονο μοντέλο που πιάστηκε με την κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ; Τι λέει ο δικηγόρος της

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου μίλησε στο star.gr

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τη σύλληψη της 19χρονης καλλονής στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ. Το μοντέλο, πιάστηκε απο τις Αρχές να μεταφέρει 2,6 κιλά κοκαϊνη, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει πλέον ακόμα και την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Μετά την είδηση-βόμβα της σύλληψής της, ο πατέρας της - αστυνομικός στο επάγγελμα - είναι συγκλονισμένος και σύμφωνα με το lesvosnews, πιστεύει πως η κόρη του είναι πολύ πιθανό να έχει πέσει θύμα  μαφιόζων εμπόρων ναρκωτικών, και να μη γνώριζε τίποτα από αυτά που κουβαλούσε επάνω της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτό είναι το 19χρονο μοντέλο από τη Μυτιλήνη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με κοκαΐνη

Ραγδαίες εξελίξεις με τη 19χρονη Ελληνίδα μοντέλο που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ – Κινδυνεύει με ισόβια!

Τραγική ειρωνία: Αστυνομικός ο πατέρας του 19χρονου μοντέλου που συνελήφθη με κοκαΐνη στο Χονγκ Κονγκ

Την εκπροσώπηση της 19χρονης, ανέλαβε ο δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου, ο οποίος μίλησε στο star.gr για την υπόθεση:

 

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, «μετά από επιθυμία και παράκληση του πατέρα και της μητέρας της 19χρονης νεαρής που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ, ανέλαβα την εκπροσώπηση της οικογένειας σε πρώτη φάση. Θα εξετάσουμε αν απαιτείται η παρουσία μου ως νομικού παραστάτη για την ίδια την κοπέλα στο Χονγκ Κονγκ ή αν θα επαρκέσει η νομική υποστήριξη που θα έχει στον τόπο που συνελήφθη.

Φαίνεται πως είναι θύμα διεθνούς κυκλώματος ναρκωτικών, αν θεωρήσουμε το ταξίδι της από Ελλάδα σε Αιθιοπία και από Αιθιοπία σε Χονγκ Κονγκ, θέμα καταστάσεων. Μια κοπέλα 19 χρονών δε μπορεί φεύγοντας από το σπίτι της στη Μυτιλήνη και όταν οι γονείς της θεωρούν ότι βρίσκεται στην Καλαμάτα, να βρίσκεται ξαφνικά με 2,5 κιλά κοκαϊνη πάνω της στο Χονγκ Κονγκ. Νομίζω ότι αυτό δείχνει καθαρά ότι είναι απλό βαποράκι και νομίζω ότι όλα αυτά τα στοιχεία θα τεθούν υπόψιν και των ανακριτικών αρχών και των αστυνομικών αρχών στο Χονγκ Κονγκ αλλά και στην πορεία».

Στο ερώτημα αν εξετάζει το ενδεχόμενο κάποιοι να παγίδευσαν την κοπέλα και να μην ήξερε καν τι κουβαλάει ο κύριος Κεχαγιόγλου αποσαφήνισε «αυτό πρέπει να μας το πει η ίδια όταν έρθει σε επικοινωνία είτε με τους γονείς της είτε με εμένα. Πιστεύω ότι μέσα στο επόμενο διήμερο θα έχουμε κάποιας μορφής επικοινωνία» είπε τέλος ο δικηγόρος της οικογένεις της 19χρονης από τη Μυτιλήνη.

 

Ρεπορτάζ: Ισμήνη Λέντζου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top