Το ξέσπασμα της Βίκυς Σταμάτη εναντίον του Παύλου Πολάκη: «Διαστροφή, ψυχική διαταραχή τα όσα λέει»

«Ο σύζυγος μου είναι ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος και χρειάζεται βοήθεια»

Η Βίκυ Σταμάτη ξεσπά εναντίον του Παύλου Πολάκη μιλώντας αποκλειστικά στο Star και στον Παναγιώτη Στάθη.

Η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου γράφει βιβλίο και εξηγεί πως η δήλωσή της για διαζύγιο έγινε για πολύ συγκεκριμένους λόγους.

«Εγώ πρέπει να γίνω ένα “πλυντήριο” λαϊκά το οποίο θα πρέπει να καθαρίσει λεκέδες. Αυτοί οι λεκέδες θα χρειαστεί ν΄αγγίξουν πρόσωπα, συμπεριφορές και καταστάσεις» τόνισε.

ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ – ΞΕΣΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΛΑΚΗ:

 

«Οι χαρακτηρισμοί του Πουλάκη (είναι το μεγαλύτερο ψέμα). Δε ξέρω το όνομά του, μου ήταν άγνωστο μέχρι πρότινος. Πουλάκης, Πολάκης πείτε το όπως θέλετε. Το ίδιο είναι. Πώς μπορεί να λέγεται ένας υπουργός ο οποίος καταφεύγει σ’ σ’ αυτή τη λάσπη για μια γυναίκα που δε γνωρίζει, για μια μάνα που δεν ξέρει. Επιτρέψτε μου να πω ότι εδώ θα πρέπει να υπάρχει διαστροφή, ψυχική διαταραχή, εγκληματική φυσιογνωμία γιατί δεν εξηγείται διαφορετικά. Αυτά που μου απέδωσε ήταν ύβρεις. Ήταν λάσπη. Η δική μου οικογένεια είναι ελληνική αμιγώς 100% και αποτελείται από αρσενικά. Τα μόνα θηλυκά πρόσωπα της οικογένειάς μου είμαι εγώ και η μητέρα μου. Η δική του οικογένεια αποτελείται αμιγώς από θηλυκά. Προσοχή λοιπόν γιατί υπάρχει και το ελληνικό ταπεραμέντο».

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ

 

«Υπήρχαν μέσα και ο τύπος, ο ξένος τύπος που ασχολήθηκε πάρα πολύ με την υπόθεση. Απασχόλησε το θέμα Τσοχατζόπουλου και ξένα μέσα. Θα είναι καθαρά βιωματικό. Ο πρώτος τόμος θα έχει να κάνει αποκλειστικά με το πώς έχει μέχρι σήμερα, θα είναι μια εκτύλιξη του παρελθόντος και μια ψηλάφηση του παρόντος».

ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΗΣ;

 

«Αυτό είναι απαραίτητο. Δεν θα αποφευχθεί διότι εκεί μέσα θα βρει πάρα πολλές απαντήσεις για πάρα πολλά πράγματα και απορίες και για πρόσωπα και για συμπεριφορές. Θα είναι ένα βάλσαμο στην ψυχή του. Δεν είναι μόνος του ο γιος μου. Έχει γονείς και οι γονείς του είναι σπουδαίοι» είπε και πρόσθεσε:

«Θα ακολουθήσουν και άλλοι τόμοι δυστυχώς για πολλούς. Η αλήθεια πρέπει να αποκαλύπτεται με κάθε κόστος».

«Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΜΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ»

 

«Ο σύζυγος μου είναι ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος, υπήρξε ένας σπουδαίος πολιτικός από τον οποίο μόνο θετικά πράγματα έχει να σκεφτεί ο Έλληνας πολίτης. Δυστυχώς όμως οι Έλληνες ξεχνούν πάρα πολύ γρήγορα και αυτό που έχω να πω είναι ότι αυτή τη στιγμή ο συγκεκριμένος άνθρωπος χρειάζεται βοήθεια και από τη δική μου οικογένεια την έχει».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top