Θρασύτατοι κλέφτες λεηλατούν πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα στη Μάνδρα

Αποκλειστικό: H στιγμή που άνδρες της ΟΠΚΕ μπαίνουν με θωρακισμένα σε καταυλισμό Ρομά

Δεκάδες είναι οι προσαγωγές ατόμων που πιάστηκαν επ’ αυτοφώρω να κάνουν πλιάτσικο στην κατεστραμμένη Μάνδρα την ώρα που οι κάτοικοι προσπαθούν να μαζέψουν τα υπάρχοντα τους μέσα από τα ερείπια.

Ο Βαγγέλης Γκούμας και η κάμερα του Star, κατέγραψαν αποκλειστικές εικόνες τόσο από τις προσαγωγές όσο και τους ελέγχους των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας στο κέντρο της πόλης αλλά και σε καταυλισμούς Ρομά.

Όπως θα δείτε και στο video, λίγα λεπτά μετά τις 11 το πρωί της Τρίτης, άνδρες της ΟΠΚΕ με θωρακισμένα οχήματα μπήκαν σε καταυλισμό Ρομά μετά από καταγγελίες ότι άγνωστοι μετέφεραν ψυγεία και έπιπλα που άρπαξαν από το κέντρο της Μάνδρας.

Οι κάτοικοι είχαν να αντιμετωπίσουν εκτός από την λαίλαπα που ισοπέδωσε τα σπίτια τους, που κατέστρεψε το βιός τους, και τους κλέφτες.

Πολλές οι καταγγελίες για πλιάτσικο

 

Καταστηματάρχες μπροστά στα μάτια τους έβλεπαν τους κλέφτες να φορτώνουν πάνω σε φορτηγάκια τα εμπορεύματα που είχαν γλιτώσει από τα ορμητικά νερά. Αδιαφορώντας για τον πόνο των συνανθρώπων τους οι επιτήδειοι  μπήκαν ακόμη και στα φαρμακεία για να αρπάξουν από τα ράφια φάρμακα.

Οι περιπολίες των αστυνομικών πλέον είναι 24ωρες ενώ οι προσαγωγές υπόπτων για πλιάτσικο…δεκάδες.

 

Δείτε περισσότερα στo video.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top