Η γυναίκα – αράχνη και το έγκλημα με τον καταψύκτη: Ο μεταφορέας και η λιποθυμία στο δικαστήριο

Τι δήλωσε η μητέρα της δεύτερης κατηγορούμενης

Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», μίλησε ο άνθρωπος που είχε μεταφέρει τον καταψύκτη έξω από το σπίτι της 50χρονης Βουλγάρας.

Ο ίδιος, υποστήριξε πως απλά μετέφερε τον καταψύκτη και τον άφησε έξω από το διαμέρισμα, δίχως να έχει οποιαδήποτε άλλη εμπλοκή:

«Ούτε τη γνωρίζω την κυρία. Πρώτη φορά την είδα εκεί στο Ρέντη όταν ήρθε και πήρε την κατάψυξη. Μου είπε αν μπορούσα να τον πάω μέχρι το σπίτι, και να το αφήσω αν μπορώ απ΄έξω για να το βάλει εκείνη μέσα. Της είπα το παιδί θέλει 30 ευρώ για τη βενζίνη και μου είπε πάρτε από 50 να πιείτε ένα καφέ. Αυτό ήταν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ισόβια στη γυναίκα-αράχνη που κατέψυξε τον άντρα της - Ξεσπά στο Star ο αδελφός του

Στην εκπομπή μίλησε όμως και η μητέρα της δεύτερης κατηγορούμενης, συμπατριώτισσας της 50χρονης Βουλγάρας, η οποία έσπασε την πηγή των ισοβίων, καθώς της επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 18 ετών και πενταετή στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων.

Η γυναίκα που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, λιποθύμησε κατά τη διάρκεια της δίκης, ωστόσο δεν έκρυψε την ανακούφισή της για την ετυμηγορία:

«Η κόρη μου χάρηκε. Είναι πολύ ευχαριστημένη. Δεν είχε κάποια εμπλοκή στη δολοφονία. Είμαι άρρωστη, δεν είμαι καλά και ζαλίστηκα. Πιστεύω στην αθωότητα της κόρης μου».

 

Δείτε περισσότερα στο video.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top