Ισόβια στη γυναίκα-αράχνη που κατέψυξε τον άντρα της - Ξεσπά στο Star ο αδελφός του

Η εξομολόγησή του στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Σε ισόβια κάθειρξη και στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων, καταδικάστηκε η 50χρονη που σκότωσε τον σύζυγό της και στη συνέχεια έβαλε τη σορό του σε καταψύκτη.

Μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο αδελφός του θύματος (του ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη), δήλωσε:

«Δεν αρκεί που αφαίρεσαν μια ζωή, δυστυχώς προσπάθησαν να σπιλώσουν και τη μνήμη του. Επιπλέον δεν αρκεί που κατέστρεψαν μια παιδική ζωή, δυστυχώς το έβγαλαν και στα πρωτοσέλιδα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ισόβια στην 50χρονη που σκότωσε τον πρώην σύζυγό της και τον έβαλε σε καταψύκτη

"Κόκκαλο" άφησε το δικαστήριο η σύζυγος του ναυτικού που βρέθηκε δολοφονημένος σε καταψύκτη - Τι υποστήριξε

 Κατάθεση-φωτιά από τον αδερφό του ναυτικού που βρέθηκε στον καταψύκτη: Η γυναίκα του τον ήθελε για τα λεφτά

Μόνο στο Star: Τι λέει μέσα από τη φυλακή η κατηγορούμενη για το φόνο του ναυτικού που βρέθηκε μέσα σε καταψύκτη στην Καλλιθέα

Να σημειώσουμε, ότι το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό στη σύζυγο του ναυτικού, ενώ καταπέλτης ήταν κατά την αγόρευσή του και ο εισαγγελέας, ο οποίος έκανε λόγο για ειδεχθές, προσχεδιασμένο έγκλημα, προσθέτοντας ότι η 50χρονη από τη Βουλγαρία ήθελε να σκοτώσει τον πατέρα του παιδιού της για να του πάρει χρήματα.

Επίσης ένοχη κρίθηκε και η 27χρονη συμπατριώτισσά της για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία και το δικαστήριο της επέβαλε ποινή κάθειρξης 18 ετών και πενταετή στέρηση των πολιτικών της δικαιωμάτων.

Όσον αφορά στον τρίτο κατηγορούμενο, ο οποίος είχε βρει τον καταψύκτη, του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης τριών ετών με τριετή αναστολή για υπόθαλψη εγκληματία. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top