Εντυπωσίασαν οι κομάντος του πολεμικού Ναυτικού στη Θεσσαλονίκη – Φαντασμαγορικές επιδείξεις

Μοναδικό θέαμα παρακολούθησαν εκατοντάδες πολίτες στη συμπρωτεύουσα

Μια μικρή γεύση για το τι θα δουν στη μεθαυριανή μεγαλειώδη στρατιωτική παρέλαση πήραν το πρωί της Πέμπτης οι Θεσσαλονικείς, που παρακολούθησαν εντυπωσιακές επιδείξεις των ειδικών δυνάμεων του Πολεμικού μας Ναυτικού.

Όπως θα δείτε και στο video, την παράσταση έκλεψαν οι ειδικές δυνάμεις του Πολεμικού Ναυτικού, χαρίζοντας συναρπαστικές εικόνες σε εκατοντάδες Θεσσαλονικείς που μαζεύτηκαν στην παραλία της πόλης.

Ελικόπτερο Σικόρσκι του Ναυτικού και κομάντος των ΟΥΚ, κάνουν επίδειξη κατάληψης εχθρικού πλοίου, το οποίο προσομοιάζει η φρεγάτα Ναυαρίνον.

Ομάδα υποβρύχιων καταστροφέων καταρριχώνται από το ελικόπτερο, ενώ άλλοι κομάντος υποστηρίζουν την επιχείρηση από θαλάσσης με δύο ταχέα σκάφη.

Λίγο αργότερα, αλεξιπτωτιστές πέφτουν στη θάλασσα από μεταφορικό ελικόπτερο Σινούκ του Στρατού Ξηράς, μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων που τους καταχειροκρότησαν.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος και η στρατιωτική ηγεσία, παρακολούθησαν την επίδειξη από το θωρηκτό Αβέρωφ.

Νωρίτερα ο κ. Παυλόπουλος παρασημοφόρησε την πολεμική σημαία του θωρηκτού Αβέρωφ, το οποίο θα παραμείνει στη Θεσσαλονίκη μέχρι τις 10 Νοεμβρίου.

Δείτε περισσότερα στο video.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top