Λάρισα: Θρήνος στην κηδεία του 15χρονου που έπαθε ηλεκτροπληξία ενώ έκανε γκράφιτι σε γραμμές τρένου

Ο οργανισμός του δεν άντεξε με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία του πνοή

Οικογένεια, φίλοι και συμμαθητές είπαν σήμερα το «τελευταίο αντίο» σε ένα νέο παιδί μόλις 15 ετών, που έφυγε από τη ζωή μετά από ηλεκτροπληξία που υπέστη, τη στιγμή που έκανε γκράφιτι σε γραμμές τρένου στη Λάρισα.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ του Σαββάτου. Ο Κωνσταντίνος Μπαμπανιάρης σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ανέβηκε πάνω σε βαγόνι με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει ρεύμα και να πέσει στις γραμμές του ΟΣΕ. Ο υπάλληλος της βάρδιας άκουσε έκρηξη και είδε φωτιά. Έσπευσε αμέσως με τον πυροσβεστήρα του για να τη σβήσει. Όμως έντρομος είδε τον νεαρό να καίγεται και κάλεσε αμέσως την πυροσβεστική υπηρεσία.

O AΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΣ 15ΧΡΟΝΟΣ

Αν και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Παίδων «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού», καθώς έφερε εγκαύματα β΄ και γ' βαθμού, ο οργανισμός του δεν άντεξε και τα ξημερώματα του Σαββάτου έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Την ίδια στιγμή. σε μόνιμο φόβο των υπευθύνων ασφαλείας σε ηλεκτρικό και μετρό έχουν εξελιχθεί οι επιδρομές των νεαρών που κάνουν γκράφιτι στα βαγόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έχασε τη μάχη ο 15χρονος που κεραυνοβολήθηκε από ρεύμα

Οι σταθμοί του ηλεκτρικού σε Θησείο, Μοναστηράκι, Ειρήνη και ο σταθμός του μετρό στον Ελαιώνα, είναι τα σημεία στα οποία εισβάλλουν τις περισσότερες φορές οι νεαροί.

Μάλιστα, τον περασμένο Αύγουστο στο σταθμό του Θησείου, ένας 19χρονος Γάλλος, έχασε τη ζωή του όταν στην προσπάθεια του να κάνει γκράφιτι, έπαθε ηλεκτροπληξία.

Στο εξωτερικό, οι έφηβοι πηδούν από βαγόνια τρένων όταν αυτά είναι εν κινήσει, κόβοντας την ανάσα περαστικών κι επιβατών.

Το φαινόμενο αυτό ξεκίνησε από το Λονδίνο, όμως ήδη έχει γίνει μόδα παγκοσμίως.

 

Δείτε περισσότερα στο video
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top