Το ξέσπασμα της αδερφής της 32χρονης εφοριακού κατά του πατέρα της: «Αίσχος! Αυτός δεν είναι πατέρας, είναι τέρας»

Τα συγκινητικά μηνύματα στο Facebook - ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:35

Συντετριμμένη είναι η αδερφή της 32χρονης εφοριακού που δολοφονήθηκε άγρια στο Β΄Νεκροταφείο λίγο μετά τις 17:00 το απόγευμα της Τετάρτης, την ώρα που είχε πάει να ανάψει ένα κεράκι στη μνήμη του φίλου της που είχε «φύγει» από τη ζωή πριν από 5 μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σήμερα το τελευταίο αντίο στην άτυχη εφοριακό – Είχε πέσει θύμα πίεσης τον τελευταίο καιρό από κάποιο πρόσωπο;

Τραγική ειρωνία; Η κηδεία της Δώρας Ζέμπερη θα γίνει σήμερα στο ίδιο μέρος όπου κατακρεουργήθηκε με 14 μαχαιριές από άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Θρίλερ με την άγρια δολοφονία της 32χρονης εφοριακού στο νεκροταφείο - Και ο (αστυνομικός) πρώην φίλος της στο μικροσκόπιο

Άγρια δολοφονία στο Β΄Νεκροταφείο: Γυναίκα κατακρεούργησε την 32χρονη Δώρα;

Συγκλονισμένη, η αδερφή της άτυχης εφοριακού δεν μπορεί να πιστέψει την συμφορά που βρήκε την οικογένεια της και ξεσπά μέσω Facebook, ζητώντας να βρεθεί ο δολοφόνος της Δώρας:

«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα σας. Βοηθήστε όποιος μπορεί να βρεθεί ο δολοφόνος του αγγέλου μας. Δικαιώστε την ψυχή της αδελφής μου», αναφέρει η αδερφή της Δώρας σε post.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 Τι είδε ο ιατροδικαστής στο σώμα της Δώρας: Δεν ήταν όλες οι μαχαιριές πισώπλατες – Τι αποκαλύπτει για το «Γ» στο δεξί της μάγουλο

 Άγρια δολοφονία στο Β΄Νεκροταφείο: Σε εργατικό δυστύχημα είχε σκοτωθεί ο αρραβωνιαστικός της Δώρας

Σε άλλο της post, ξεσπά κατά του πατέρα της με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε μετά τη δολοφονία της Δώρας, ζητώντας απο το ΣΔΟΕ να ενημερώσει την οικογένεια ποιές υποθέσεις είχε αναλάβει η 32χρονη:

«Αίσχος φτου σου ξεφτίλα, αυτός δεν είναι πατέρας είναι τέρας, χρόνια τώρα δεν είχαμε καμία σχέση και η αδελφή μου πλήρωνε τα χρέη του και βοηθούσε σε όλα στο σπίτι μας».

Στη συνέχεια, δημοσίευσε και μια συγκινητική φωτογραφία από τη αποφοίτηση της Δώρας, γράφοντας:

«Αδελφή μου όμορφη ψυχή μου βασανισμένη που μας στήριξες και μας μεγάλωσες με τις δυνάμεις σου...’Ησουν μάνα και πατέρας μας.. Σπούδασες τα αδέλφια σου για να τα δεις κάποια μέρα ψηλά. Ήσουν σε όλα το στήριγμα μας και το παράδειγμα μας.. Έφυγες άδικα αλλά εγώ σε περιμένω ακόμα, γιατί μου είχες πει θα γυρίσεις από τη δουλειά..να παμε βόλτα. Εδω είμαι σε περιμένω».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

"Θέλω να τον σκοτώσω, αλλά δεν μπορώ" - Η μάνα της άτυχης Δώρας εξομολογείται

«Ήσουν αδελφή, μάνα και πατέρας μαζί» - Η συγκινητική ανάρτηση της αδελφής της 30χρονης που δολοφονήθηκε στο Β΄ Νεκροταφείο

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top