ΠΡΟΣΟΧΗ! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

Στους ανισόπεδους κόμβους στο Αβγό και στην Εγνατία

ΠΡΟΣΟΧΗ! Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ιόνια Οδό

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν σήμερα και στις 25 Οκτωβρίου στην Ιόνια Οδό, καθώς θα πραγματοποιηθούν εργασίες συντήρησης του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού των σηράγγων Αμπελιάς στο τμήμα μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων στη θέση Αβγό και της Εγνατίας.

Συγκεκριμένα, από τις 08:00 σήμερα το πρωί έως τις 08:00 το πρωί της Πέμπτης 19 Οκτωβρίου και από τις 08:00 το πρωί της Τετάρτης, 25 έως τις 08:00 το πρωί της Πέμπτης, 26 Οκτωβρίου, θα ισχύσει ολική διακοπή κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα, στο εν λόγω τμήμα, με ταυτόχρονο αποκλεισμό των εισόδων στο Αβγό προς Ιωάννινα και στον ανισόπεδο κόμβο της Εγνατίας προς Αντίρριο.

Παράλληλα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Οδού, το διάστημα των ρυθμίσεων, όσοι οδηγοί κινούνται επί της Ιόνιας Οδού, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα, θα εξέρχονται του αυτοκινητοδρόμου στο Αβγό και θα συνεχίζουν το ταξίδι τους προς τον προορισμό της επιλογής τους, μέσω της Παλαιάς Εθνικής Οδού.

Ακόμη, οι οδηγοί που κινούνται επί της Εγνατίας Οδού και επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό, θα βγαίνουν από τον αυτοκινητόδρομο στον ανισόπεδο κόμβο Ιωαννίνων και κινούμενοι με κατεύθυνση προς Άρτα, θα εισέρχονται στο Αβγό.

Όσοι οδηγοί φεύγουν από την πόλη των Ιωαννίνων και επιθυμούν να εισέλθουν στην Ιόνια Οδό με κατεύθυνση προς Αντίρριο, θα προσεγγίζουν τον κόμβο του Αβγού μέσω της παλιάς Εθνικής Οδού, με κατεύθυνση προς Άρτα.

Σημειώνεται, τέλος, πως η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν µε στόχο την πλήρη ενημέρωσή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top