Μαρκόπουλο: Η μητέρα δεν έπαιρνε τα χάπια της – Έλεγε στο σύζυγό της να προετοιμάσουν το θάνατό τους

Οι εμμονές με την υγεία της και το μέλλον της 17χρονης Μαρίνας

Μαρκόπουλο: Η μητέρα δεν έπαιρνε τα χάπια της

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Μαρκόπουλο, όταν μια μητέρα έσφαξε τη 17χρονη κόρη της.

 

Διαβάστε επίσης: Τραγωδία Μαρκόπουλου: Τι είδε ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας – Σε κατάσταση σοκ ο πατέρας

Πήδηξε από το μπαλκόνι για να γλιτώσει από τη μανία της μητέρας της η 17χρονη στο Μαρκόπουλο

Σοκάρει η κατάθεση του πατέρα της 17χρονης – «Φώναζε από το πρωί ότι θα πεθάνουμε και θα αφήσουμε μόνη την κόρη μας»

Ανατροπή στο έγκλημα στο Μαρκόπουλο: Η κόρη μπορεί να προσπάθησε να αποτρέψει τη μάνα από την αυτοκτονία

Ο πατέρας της μικρής, τον οποίο η σύζυγός του είχε κλειδώσει μέσα στην αποθήκη για να μην μπορέσει να την εμποδίσει στα σχέδιά της, κατέθεσε στην αστυνομία ότι η 51χρονη αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα και είχε μια εμμονή ότι θα πεθάνει και θα αφήσει μόνη της την κόρη της.

«Η σύζυγος μου, μου έλεγε ότι όλα είναι μάταια. “Εμείς θα φύγουμε από τη ζωή, θα πεθάνουμε. Τι θα κάνουμε με την κόρη μας; Θα μείνει μόνη της σε αυτόν τον κόσμο και θα την εκμεταλλευτεί ο οποιοσδήποτε”», είπε ο τραγικός πατέρας.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι τον τελευταίο καιρό είχε μια εμμονή ότι είναι σοβαρά άρρωστη και πάσχει από καρκίνο στο συκώτι. Πήγαν στους γιατρούς, οι οποίοι τη διαβεβαίωσαν ότι δεν έχει τίποτα, όμως εκείνη μετά έλεγε ότι έχει καρκίνο σε άλλα σημεία του σώματός της.

«Τον τελευταίο μήνα προσπαθούσε να πείσει και εμένα ότι είμαι σοβαρά άρρωστος και εγώ. Και ότι έπρεπε να πάω σε γιατρό. Τις τελευταίες μέρες μου έλεγε ότι πρέπει να προετοιμάσουμε το θάνατο μας», συνέχισε ο πατέρας της 17χρονης.

Όπως είπε τέλος στους αστυνομικούς πρέπει τις τελευταίες μέρες η σύζυγός του να μην ακολουθούσε τη φαρμακευτική αγωγή που της είχαν δώσει οι γιατροί της.

«Έβλεπα κάποιες περίεργες κινήσεις. Εξαφανίζονταν τα χάπια της. Πιστεύω ότι κάπου τα έκρυβε γιατί ίσως σκεφτόταν να αυτοκτονήσει με χάπια. Δεν φανταζόμουν ότι θα σκεφτόταν να κάνει κακό στο παιδί μας», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top