Συμβόλαιο θανάτου η εκτέλεση του ζευγαριού στο Περιστέρι – Εξιχνίασε το έγκλημα η αστυνομία

«Εταιρεία θανάτου» είχαν συστήσει οι δράστες - Νέα Ενημέρωση 17:10

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται μετά από οχτώ ολόκληρους μήνες οι αδίστακτοι δολοφόνοι που τον περασμένο Φεβρουάριο εκτέλεσαν μέσα στο σπίτι του στο Περιστέρι ένα ζευγάρι, αφήνοντας πίσω δύο ορφανά παιδιά.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της αστυνομίας οι δράστες εκτελούσαν ένα συμβόλαιο θανάτου που είχε διαταχθεί εξαιτίας οικονομικών διαφορών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δολοφόνοι του ζευγαριού είχαν συστήσει «εταιρεία θανάτου» και ανέλαβαν να δολοφονήσουν τον άνδρα γιατί είχε οικονομικές διαφορές με σπείρα διακίνησης ναρκωτικών.

Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για μια επικίνδυνη σπείρα δολοφόνων που εμπλέκεται επίσης σε υποθέσεις εκβιασμών, ληστείες και εκτελέσεις ανθρώπων της νύχτας.

Τον περασμένο Φεβρουάριο οι δράστες είχαν μπει στο διαμέρισμα της οικογένειας με καταγωγή από την Αλβανία αργά τη νύχτα.

Την πόρτα μάλιστα φέρεται να την άνοιξε ο 20χρονος γιος της οικογένειας που αντιμετωπίζει νοητικά προβλήματα.

Οι δράστες εισέβαλαν στο σπίτι και πυροβόλησαν εν ψυχρώ τη γυναίκα και τον σύζυγό της. Η γυναίκα εξέπνευσε αμέσως, ενώ ο άνδρας πάλεψε για τη ζωή του, δεν τα κατάφερε όμως και λίγες μέρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Η υπόθεση αυτή αποτελούσε ένα μυστήριο για την αστυνομία, καθώς είχαν δημιουργηθεί πολλά ερωτήματα. Αυτό που είχε προκαλέσει μεγάλη εντύπωση ήταν ότι στο διαμέρισμα υπήρχαν 9.000 ευρώ, αλλά οι δράστες δεν τα είχαν πάρει, αλλά είχαν πάρει μόνο το πορτοφόλι της γυναίκας.

Η κόρη του ζευγαριού τους άκουσε να λένε στα αλβανικά «πού είναι τα λεφτά», παρ’ όλ’ αυτά τα χρήματα βρέθηκαν στο σπίτι.

Οι αστυνομικοί ερευνούσαν όλο αυτό τον καιρό ποια λεφτά εννοούσαν οι δράστες και γιατί τα ζητούσαν από έναν άνθρωπο του μεροκάματου, ο οποίος δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις αρχές.

Άλλωστε όπως είπαν και οι γείτονες του ζευγαριού, ήταν μια φιλήσυχη οικογένεια που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα.

Δειτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων ΕΔΩ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top