Μαφιόζικο το έγκλημα στο Περιστέρι: Οι πυροβολισμοί στο κεφάλι, τα 9.000 ευρώ και η ψωμιέρα

Είναι πολλά τα αναπάντητα ερωτήματα -Πρώτη ανάρτηση:04-02-2017 13:00

Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει την αιματηρή επίθεση μέσα στο σπίτι της τετραμελούς οικογένειας στο Περιστέρι, που από χθες έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο!

Η υπόθεση εξελίσσεται σε γρίφο για δυνατούς λύτες και οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος.

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, δυο δράστες μπούκαραν στο διαμέρισμα της οδού Ολύμπου στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής και κατευθύνθηκαν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, όπου πυροβόλησαν εν ψυχρώ στο κεφάλι τον 55χρονο άνδρα A.T (Αλβανικής καταγωγής), και την 50χρονη σύζυγό του Ε.T (επίσης Αλβανικής καταγωγής), με αποτέλεσμα εκείνη να είναι νεκρή και εκείνος να χαροπαλεύει.

Ποιο ήταν το κίνητρο των δολοφόνων

Αμέτρητα παραμένουν τα ερωτήματα γύρω από το μαφιόζικο χτύπημα μιας και όλη η γειτονιά μιλά για μια ήσυχη και καλή οικογένεια.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για εισβολή με κίνητρο τη ληστεία που κατέληξε σε δολοφονία. «Έψαξαν όλο το υπνοδωμάτιο και πήραν μόνο το πορτοφόλι του θύματος. Τα υπόλοιπα χρήματα δεν τα βρήκαν», δηλώνουν, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο 53χρονος άνδρας είχε κρυμμένα στην ψωμιέρα τα 9.000 ευρώ που είχε στο σπίτι.

Αυτό όμως είναι που προκαλεί εντύπωση στους αστυνομικούς. Πως είναι δυνατόν να μην έψαξαν εκεί οι δράστες;

Το επόμενο βήμα της ΕΛ. ΑΣ είναι η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στα κινητά τηλέφωνα της οικογένειας και ατόμων του φιλικού και επαγγελματικού κύκλου, προκειμένου οι αστυνομικοί να δώσουν απάντηση στο πώς οι δύο δολοφόνοι μπήκαν στην πολυκατοικία και συγκεκριμένα στο διαμέρισμα της οικογένειας στο Περιστέρι.

Αξίζει να σημειωθεί όμως ότι η 18χρονη κατέθεσε ότι το κουδούνι της εισόδου της πολυκατοικίας δεν λειτουργούσε και όσοι τους επισκέπτονταν, επικοινωνούσαν με μέλη της οικογένειάς τους για να τους ανοίξουν.

Διαβάστε εδώ: Κοιμήθηκαν μαζί και ξύπνησαν με ζωή μισή-Είδαν live να εκτελούν τους γονείς τους στο Περιστέρι!

Στο πλαίσιο αυτό θα γίνει άρση του απορρήτου των επικοινωνιών στα τηλέφωνα του ζευγαριού και των δύο παιδιών τους για να διαπιστωθεί αν είχε προηγηθεί κάποιο τηλεφώνημα την ώρα της επίθεσης, που θα μπορούσε να οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι κάποιος άνοιξε στους δράστες.

Σε κατάσταση ΣΟΚ τα δυο παιδιά της οικογένειας

Μέσα στο σπίτι το βράδυ της επίθεσης βρίσκονταν και τα δυο παιδιά του ζευγαριού, ο 28χρονος γιος και η 18χρονη κόρη!

Ο 28χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα, πρέπει να είδε αυτόν που πυροβόλησε τους γονείς του. Όμως, δεν μπορεί να βοηθήσει τους αξιωματικούς της ΕΛ. ΑΣ δίνοντας στοιχεία που θα βοηθούσαν τις έρευνες, εξαιτίας των σοβαρών νοητικών προβλημάτων του.

Ψυχίατρος της ΕΛ.ΑΣ. εκτίμησε την κατάσταση του 28χρονου και αποφάνθηκε ότι δεν θα μπορούσε να βοηθήσει τις έρευνες. «Μιλάμε για μυαλό ενός 5χρονου στο σώμα ενός 28χρονου αγαθού γίγαντα που πάντα είχε την μητέρα του, φύλακα άγγελο, για την προστασία του ίδιου και των γύρω του», ανέφερε αρμόδιος αξιωματικός.

Ο εισαγγελέας παρήγγειλε τη μεταφορά του 28χρονου στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Δαφνί, όπου μετά την εξέτασή του αποφασίστηκε ο εγκλεισμός του.

Ωστόσο, όπως πρώτο σας μετέδωσε το star.gr την κατάθεση της κόρης, η οποία αν και σε κατάσταση σοκ άκουσε τους δολοφόνους να φωνάζουν στα αλβανικά: «Δώσε τα λεφτά, δώσε τα λεφτά», εξετάζουν οι αρχές.

Διαβάστε εδώ: ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ το άγριο έγκλημα στο Περιστέρι;Πυροβόλησαν ζευγάρι στο κεφάλι 

Η 18χρονη ήταν στο δωμάτιό της, διαβάζοντας για τις Πανελλήνιες, όταν μπήκαν οι δράστες στο σπίτι. Μισάνοιξε την πόρτα, τους είδε και επιχείρησε να επικοινωνήσει με την αστυνομία, όταν άκουσε τους δύο πυροβολισμούς. Μετά την πρώτη κατάθεσή της, η 18χρονη πήγε στο σπίτι του αδελφού της μητέρας της, ο οποίος είπε στους αστυνομικούς ότι θα κινήσουν τις διαδικασίες να πάρουν πίσω από το νοσοκομείο και τον 28χρονο.

Το κορίτσι αναμένεται να δώσει νέα κατάθεση, καθώς βρίσκεται σε ισχυρό σοκ και δεν μπόρεσε να θυμηθεί λεπτομέρειες.

 

Ρεπορτάζ: Ισμήνη Λέντζου

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top