Εξονυχιστικοί έλεγχοι στην Ιχθυόσκαλα για μολυσμένα αλιεύματα - «Καλούμε τον κόσμο να έρθει στις αγορές» λένε οι αστυκτηνίατροι

Δείτε το ρεπορτάζ του Star

Σε εξονυχιστικούς ελέγχους στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου προχώρησαν τις τελευταίες μέρες οι αστυκτηνίατροι, για να διαπιστώσουν εάν πωλούνται ψάρια από τον Σαρωνικό.

Όπως θα δείτε στο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργου Σαραντάκου, τα συνεργεία της αντιπεριφέρειας Πειραιά μαζί με γιατρούς έλεγξαν εάν η ταμπέλα που αναγράφει την προσέλευση των ψαριών αντικατοπτρίζει την αλήθεια, ή αν κάποιοι προσπαθούν να εξαπατήσουν τους καταναλωτές.

Όπως εξηγεί στην κάμερα του Star ο διευθυντής Αστυκτηνιατρικής Υπηρεσίας κος Δημήτρης Πάνου,«Ο Σαρωνικός δεν αλιεύεται πια, όλα τα αλιευτικά έχουν φύγει από το Σαρωνικό, γι αυτό καλούμε τον κόσμο να δοκιμάσει τα ψάρια».

Δυστυχώς, η κίνηση στις ψαραγορές είναι μειωμένη έως και 50%. Οι έμποροι ζητούν να γίνει επίσημη ενημέρωση των πολιτών, καθώς, όπως λένε, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Ο κόσμος δεν έχει τη σωστή ενημέρωση και γι αυτό αποφεύγει να αγοράζει ακόμη και ψάρια ιχθυοτροφείου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top