Θρήνος στη Κρήτη! Πέθανε η μικρή Ευαγγελία που είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα

Δεν κατάφερε να νικήσει τον καρκίνο

Πέθανε η μικρή Ευαγγελία από την Κρήτη

Την τελευταία της πνοή σε νοσοκομείο του Λονδίνου, όπου υποβαλλόταν σε ειδική θεραπεία, άφησε η μικρή Ευαγγελία, το χαμογελαστό οχτάχρονο κορίτσι από την Κρήτη που με γενναιότητα πολέμησε τον καρκίνο.

Ο αγώνας της μικρής Ευαγγελίας Καστρινάκη για να μεταβεί στο Λονδίνο, ώστε να υποβληθεί σε πειραματική θεραπεία είχε συγκινήσει όλη την Ελλάδα, προκαλώντας μια τεράστια και συγκινητική κινητοποίηση που επέτρεψε στο μικρό κοριτσάκι να αναπτερώσει τις ελπίδες του ότι θα καταφέρει να βγει νικήτρια στον αγώνα για τη ζωή της.

Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το Σάββατο παρουσιάστηκαν επιπλοκές στους πνεύμονες της Ευαγγελίας και την Κυριακή ο χαμογελαστός άγγελος έφυγε από τη ζωή.

Η Ευαγγελία είχε διαγνωστεί τον Φεβρουάριο του 2016 με επιθηλιακό όγκο Wilms και ξεκίνησε τις θεραπείες της σε Νοσοκομείο της Κρήτης, ενώ υποβλήθηκε σε χειρουργείο στην Αθήνα.

Μετά από υποτροπή οι γιατροί έδωσαν δυσμενή διάγνωση και οι γονείς αποφάσισαν να μεταβούν στην κλινική Harley Street Clinic της Αγγλίας, προκειμένου το παιδί τους να υποβληθεί σε πειραματική θεραπεία.

Ο πατέρας μάλιστα της μικρούλας είχε κάνει έκκληση στον κόσμο, ώστε να συγκεντρωθεί το χρηματικό ποσό που απαιτούνταν κι έτσι το παιδί μπόρεσε να μεταβεί στο Λονδίνο. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top