Χωρίς ρεύμα μέχρι τη Δευτέρα Φολέγανδρος και Σίκινος

Βλάβη στην υποβρύχια διασύνδεση από την Ίο προς τη Σίκινο - Νέα Ενημέρωση 22:56

Γενική διακοπή ρεύματος στη Φολέγανδρο και τη Σίκινο σημειώθηκε στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής. Η διακοπή οφείλεται σε βλάβη στην υποβρύχια διασύνδεση από την Ίο προς τη Σίκινο.

Όπως αναφέρει ο ΔΕΔΔΗΕ, γίνονται προσπάθειες να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση τη Δευτέρα.

Με ανακοίνωσή του, ο ΔΕΔΔΗΕ τονίζει ότι μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης στην υποβρύχια διασύνδεση, ζητήθηκε από τη ΔΕΗ Α.Ε. -η οποία και ανταποκρίθηκε άμεσα- η μεταφορά Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών στα δύο νησιά, προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

O ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017, περί τις 12.00 το μεσημέρι, σημειώθηκε γενική διακοπή ρεύματος στα νησιά της Φολεγάνδρου και της Σικίνου, λόγω βλάβης στην υποβρύχια διασύνδεση από την Ίο προς τη Σίκινο.

Μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης στην υποβρύχια διασύνδεση, ζητήθηκε από τη ΔΕΗ Α.Ε. -η οποία και ανταποκρίθηκε άμεσα- η μεταφορά Ηλεκτροπαραγωγών Ζευγών στα δύο νησιά, προκειμένου να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση σε όσο το δυνατόν συντομότερο χρονικό διάστημα.

Ο ΔΕΔΔΗΕ, εκφράζει τη λύπη του για την ταλαιπωρία των καταναλωτών και ζητά την κατανόησή τους, υπογραμμίζοντας ότι μαζί με τη ΔΕΗ καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να αποκατασταθεί η ηλεκτροδότηση εντός της αυριανής ημέρας.


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top