Ο Macron μίλαγε στην Πνύκα και δίπλα του ζευγάρι παντρευόταν - Ο γαμπρός και η νύφη μίλησαν στο Star!

Απρόσμενες συναντήσεις με μαθητές και ποδοσφαιριστές είχε ο Γάλλος πρόεδρος - Φρούριο δύο ημέρες η Αθήνα

"Φρούριο" θύμιζε για δεύτερη ημέρα το κέντρο της Αθήνας με αφορμή την επίσκεψη του ζεύγους Μacron. Επί ποδός βρέθηκαν 1.500 αστυνομικοί στο κέντρο της Αθήνας, με έκτακτα μέτρα ασφαλείας.

Η δεύτερη ημέρα της επίσκεψης του Γάλλου προέδρου πήρε και λίγο ποδοσφαιρικό χρώμα και μάλιστα ερυθρόλευκο, αφού συναντήθηκε με έναν συμπατριώτη του, τον  Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος του έκανε δώρο μία ερυθρόλευκη φανέλα του Ολυμπιακού, με το Νο 10 και το όνομα... Μαcron στην πλάτη!  

Δείτε επίσης: Στα ελληνικά ξεκίνησε την ομιλία του ο Macron στην Πνύκα!

Δείτε επίσης: Μόνο στο star.gr: «Ο Macron ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που πίστευα ότι θα πετύχω στην Ερμού»

Δείτε επίσης: Μόνο στο Star: O σεφ που ετοίμασε το δείπνο για τον Macron στο Προεδρικό Μέγαρο

Αλλά και στο λόφο της Πνύκας, χθες Πέμπτη μόλις ο Μacron ολοκλήρωσε την ομιλία του και κατέβηκε από το βήμα είχε μια απροσδόκητη συνάντηση με 44 μαθητές της Ελληνογαλλικής Σχολής της Αγίας Παρασκευής, τρείς εκ των οποίων μάλιστα κατάφεραν και του πήραν μια ολιγόλεπτη συνέντευξη για τη μαθητική τους εφημερίδα. Ο Μαkron τους μίλησε για την ανεργία, την αλληλεγγύη, την ΕΕ και την.. Ελλάδα.

Στην είσοδο του Λόφου της Πνύκας, οι υπηρεσίες ασφαλείας είχαν στα χέρια τους δύο λίστες προσκεκλημένων για να ελέγξουν, η μια από αυτές αφορούσε στους καλεσμένους στην ομιλία Μαcron και η άλλη στους προσκεκλημένους ενός γάμου που γινόταν δίπλα, στο εκκλησάκι του Λουμπαδιάρη. Ο γαμπρός και η νύφη μίλησαν στο Star.

Δείτε περισσότερα στο ΒΙΝΤΕΟ του Star 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top