Μόνο στο star.gr: «Ο Macron ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που πίστευα ότι θα πετύχω στην Ερμού»

Η Μαριαλένα Πασιά μας περιγράφει τη στιγμή που «έπεσε» πάνω στον Γάλλο Πρόεδρο-Πρώτη ανάρτηση:08-09-2017 17:17

«Ο Macron ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που πίστευα ότι θα π

Παρασκευή. Μέρα ιδανική για μια βόλτα στο κέντρο, ειδικά μιας και ακόμα βοηθάει σε αυτό και ο καιρός.

Και κάπου ανάμεσα στα ψώνια, όσοι περπατούσαν στην Ερμού «αμέριμνοι» «έπεσαν» πάνω στους Macron.

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας και η Πρώτη του Κυρία έκαναν την ανατροπή και έδειξαν πόσο καλά περνάνε στην Ελλάδα: μπήκαν στο αυτοκίνητο, αλλά… ξαναβγήκαν, γιατί αποφάσισαν να πάνε στο Σύνταγμα αντί να κατευθυνθούν στο αεροδρόμιο, προκειμένου να επιβιβαστούν στο αεροπλάνο που θα τους πάρει μακριά από τη χώρα που έδειξε ότι τους κέρδισε.

Έχοντας περίπου 20 με 25 άτομα ασφάλειας κοντά τους, ο Emmanuel και η Brigitte Macron δε σταμάτησαν λεπτό να χαμογελάνε, την ώρα που συναντούσαν το κοινό που τους υποδέχτηκε με… έκπληξη στο πρόσωπο και φωνές στην Ερμού!

Στη βόλτα που, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του star.gr, είχε διάρκεια περίπου μισής ώρας, ο Emmanuel και η Brigitte είδαν τον κόσμο να τους έχει περικυκλώσει και να τους πλησιάζει εκστασιασμένος: η μια selfie διαδεχόταν την άλλη και ο Emmanuel δε «χάλασε» το χατίρι σε κανέναν!

Ανάμεσα στους τυχερούς με το «απόλυτο ενθύμιο» των 28 ωρών παραμονής του Γάλλου Προέδρου ήταν και η Μαριαλένα Πασιά.

Η 22χρονη τελειόφοιτος Νομικής πλησίασε τον Macron και απαθανάτισε με τον φωτογραφικό φακό του κινητού της το χαμόγελό του στην κοινή τους selfie!

«Μου έκανε εντύπωση πόσο προσιτός ήταν, δε σταμάτησε στιγμή να χαμογελάει», λέει μιλώντας στο star.gr και συνεχίζει: «Όταν κατέβαινα για βόλτα σήμερα στην Ερμού, ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που πίστευα ότι μπορεί να πετύχω!».

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top