Μόνο στο Star: O σεφ που ετοίμασε το δείπνο για τον Macron στο Προεδρικό Μέγαρο

Η Brigitte Macron, η Περιστέρα Μπαζιάνα και η Μαρέβα Μητσοτάκη έκλεψαν την παράσταση

Η Brigitte Macron, η Περιστέρα Μπαζιάνα και η Μαρέβα Μητσοτάκη έκλεψαν την παράσταση στο χθεσινό δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο. Ο σεφ που ετοίμασε το δείπνο μιλά αποκλειστικά στο Star για τις προτιμήσεις του Προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας.

O Γάλλος πρόεδρος είχε δώσει σαφείς οδηγίες για το τι δεν τρώει και ο Έλληνας σεφ του Προεδρικού Μεγάρου ετοίμασε ένα ανάλογο δείπνο.

Φιλέτα γλώσσας, φιλετάκια μόσχου γαρνιρισμένα με λαχανικά βουτύρου και σάλτσα τρούφας περιλάμβανε το μενού. Για επιδόρπιο, προσφέρθηκαν παγωτό και φρούτα, καφές και γλυκό ελληνικό κρασί. Οι γεύσεις ενθουσίασαν τον Emmanuel Macron, που έδωσε συγχαρητήρια στον Έλληνα Σεφ.

Τα φλας άστραψαν για την Brigitte Macron και την Περιστέρα Μπαζιάνα. Η κυρία Macron επέλεξε να φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα με κάπα, του αγαπημένου της οίκου Louis Vuitton, που συνδύασε με μαύρες γόβες και μαύρη ζώνη. Η τιμή του αγγίζει τα 2.960 ευρώ.

Η Περιστέρα Μπαζιάνα επέλεξε ένα κομψό μαύρο one-shoulder φόρεμα, που συνδύασε με διακριτικά κοσμήματα και έναν σινιόν κότσο. Η Μαρέβα Μητσοτάκη προτίμησε να φορέσει ένα μοναδικό κομμάτι από τον οίκο που διευθύνει, σε τρία χρώματα: άσπρο, κόκκινο και μαύρο.

Ο Γάλλος πρόεδρος και η σύζυγός του εντυπωσιάστηκαν όταν συνάντησαν τις 16 κοπέλες από το Λύκειο Ελληνίδων, με παραδοσιακές φορεσιές από διάφορες περιοχές της Ελλάδας.

Στο δείπνο παραβρέθηκαν 140 άτομα από τον πολιτικό, πνευματικό και επιχειρηματικό κόσμο. Ανάμεσά τους, ο επιχειρηματίας κ. Βαρδής Βαρδινογιάννης και η σύζυγός του, Μαριάννα.

Οι δυο πρόεδροι αντάλλαξαν και δώρα. Ο Προκόπης Παυλόπουλος δώρισε στον Emmanuel Macron ένα δοχείο της Λήμνου, αντίγραφο της Ελληνιστικής Περιόδου. Ένα μεγάλο βάζο πορσελάνης Σεβρών ήταν το δώρο του Γάλλου Προέδρου. Ο Προκόπης Παυλόπουλος επεφύλαξε και μια μουσική έκπληξη στον Γάλλο ομόλογό του. Στο πιάνο του Προεδρικού Μεγάρου βρέθηκε ο Γάλλος πιανίστας και συνθέτης Alain Lefevre, με το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας να μένει ενθουσιασμένο.

 

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top