Au revoir! Αναχώρησε το ζεύγος Macron από την Αθήνα – Έφυγαν με διαφορετικά αεροπλάνα

Το απόγευμα της Παρασκευής

Μετά από γεμάτο πρόγραμμα για 28,5 ώρες στην Αθήνα, το ζεύγος Macron αναχώρησε από την Ελλάδα. Ο Emmanuel και η Brigitte έφτασαν γύρω στις πέντε το απόγευμα στο Ελευθέριος Βενιζέλος. Εκεί τους περίμενε κόκκινο χαλί, εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής του τόπου μας και το γαλλικό προεδρικό αεροσκάφος.

Ευδιάθετοι και χαμογελαστοί ο Emmanuel και η Brigitte αποχαιρέτησαν θερμά τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον ευχαρίστησαν για την φιλοξενία και αντάλλαξαν θερμές ευχές.

Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι το ζεύγος αποχώρησε με διαφορετικά αεροπλάνα από την Ελλάδα, με διαφορά 10 λεπτών. 

Οι δυο τους πάντως έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις από την Αθήνα, ενώ η κυρία Brigitte φέρεται να είπε στους δημοσιογράφους πως δεν θέλει να φύγει.

Νωρίτερα, ο γάλλος πρόεδρος και η πρώτη κυρία της Γαλλίας έκαναν ανατροπή στο πρόγραμμα τους, έσπασαν το εθιμοτυπικό πρωτόκολλο και αντί για το αεροδρόμιο επέλεξαν να πάνε στο Σύνταγμα, και συγκεκριμένα στην Ερμού, εντυπωσιάζοντας τον κόσμο.

Χαλαροί και πρόσχαροι, ο Emmanuel και η Brigitte μπλέχτηκαν ανάμεσα στο πλήθος που σάστισε όταν τους είδε! Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας άρχισε να αγκαλιάζεται με κόσμο και να βγάζει selfies με μικρούς και μεγάλους, κάνοντας τους πάντες να τους λατρέψουν.

Δείτε επίσης: Μόνο στο star.gr: «Ο Macron ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που πίστευα ότι θα πετύχω στην Ερμού»

Δείτε επίσης: Οι Macron έκαναν την ανατροπή: Η βόλτα στο Σύνταγμα και οι selfies με τον κόσμο - Δε θέλουν να φύγουν

Το προεδρικό ζεύγος έφυγε, έχοντας στις βαλίτσες του… μνημόνια συνεργασίας, δώρα και ωραίες αναμνήσεις από την Ελλάδα. Ειδικά η κυρία Macron θα προσθέσει στη συλλογή της με τα κοσμήματα, το πολύ εντυπωσιακό δώρο που της έκανε η Σίσσυ Παυλοπούλου, σύζυγος του προέδρου της Δημοκρατίας κυρίου Προκόπη Παυλόπουλου.

Η 64χρονη Brigitte παρέδωσε μαθήματα κομψότητας καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης της στη χώρα μας, επιλέγοντας ρούχα διάσημων οίκων, σε μαύρο, λευκό και κόκκινο χρώμα. Την Παρασκευή εμφανίστηκε με ένα μίνι μπλε ρουά φόρεμα του οίκου «Louis Vuitton», το οποίο συνδύασε με μαύρη τσάντα του ίδιου οίκου και ασορτί ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες. 

Δείτε επίσης: Η συνάντηση της Brigitte Macron με τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Δείτε επίσης: Δεύτερη μέρα για την Brigitte στην Αθήνα: Ξενάγηση στην Αρχαία αγορά με μίνι μπλε Louis Vuitton φόρεμα

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top