Το εντυπωσιακό χρυσό κολιέ που έκανε δώρο η Σίσσυ Παυλοπούλου στην Brigitte Macron

«Μου θυμίζει Αρχαία Ελλάδα» είπε η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας / Πρώτη ανάρτηση: 08-09-2017 12:10

Το κολιέ-δώρο που εντυπωσίασε την Brigitte Macron

Ένα πολύ εντυπωσιακό δώρο έκανε η Σίσσυ Παυλοπούλου στην Brigitte Macron λίγο μετά το τέλος της ξενάγησης της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας στην Αρχαία Αγορά.

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, η 64χρονη Brigitte εμφανίστηκε με ένα μίν, μπλε ρουά φόρεμα του οίκου «Louis Vuitton», το οποίο συνδύασε με μαύρη τσάντα του ίδιου οίκου και ασορτί ψηλοτάκουνες εσπαντρίγιες.

Εκτός πάντως από το φόρεμα (το οποίο είχε βάλει και 2 χρόνια πριν), την παράσταση έκλεψε το χρυσό κολιέ το οποίο της έκανε δώρο η σύζυγος του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, το κολιέ έχει το σχήμα φύλλων ελιάς (αγαπημένο φυτό της Brigitte αφού όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε χθες στην Μπέτυ Μπαζιάνα έχει πάντα ένα στο σπίτι της), με την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας  να σχολιάζει:

«Μου θυμίζει Αρχαία Ελλάδα».

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης στην Αρχαία Αγορά, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας συζήτησε ιδιαίτερα το θέμα των θεσμών και της λειτουργίας της Αρχαίας Αγοράς.

Και φυσικά δεν έλειψαν και οι καθιερωμένες… selfies, από τουρίστες που εκείνη την ώρα βρίσκονταν στην Αρχαία Αγορά και την αναγνώρισαν, εκφράζοντας την επιθυμία να βγάλουν μαζί μια φωτογραφία.



 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top