Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Μπουτάρης! «Αν ξαναζούσα και αλκοολικός θα ήμουν και αλητάμπουρας»

Μιλά για τη Θεσσαλονίκη, τα τατουάζ, το σκουλαρίκι του και όχι μόνο

Μπουτάρης:Αν ξαναζούσα θα ήμουν αλκοολικός

Ο Γιάννης Μπουτάρης δεν μασάει σχεδόν ποτέ τα λόγια του. Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης είναι ένας γνήσιος Δίδυμος, που παίζει στα δάχτυλα την επικοινωνία. Έτσι κάθε φορά που δίνει μια συνέντευξη, βγάζει ειδήσεις και συζητιέται… 

Μιλώντας αυτή τη φορά στη web εκπομπή «30+3» του MyPortal.gr, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε στις  «κακοτοπιές» που πέρασε και είπε ότι: «αν ξανάκανα τη ζωή μου, δεν θα άλλαζα τίποτα απολύτως από αυτό που έκανα μέχρι τώρα. Και αλκοολικός θα ήμουν και αλητάμπουρας, θα ήμουν και καλός επιχειρηματίας θα ήμουν».

Δείτε επίσης: Στο νοσοκομείο ο Γιάννης Μπουτάρης

Δείτε επίσης: Νέοι, ωραίοι και…. ΔΙΔΥΜΟΙ! Γιάννης Μπουτάρης και Ζωζώ Σαπουντζάκη καβαλάνε βεσπάκι! (ΦΩΤΟ)

Αποκάλυψε ότι τα τατουάζ που έχει είναι «συναισθηματικά», ενώ χαρακτήρισε το σκουλαρίκι του «φυλαχτό».

Στα 75 του χρόνια, νιώθει ακόμη έτοιμος να ξαναπαντρευτεί.

Σε ό,τι αφορά στα ζητήματα που αφορούν την Θεσσαλονίκη και τα ανοιχτά θέματα στην πόλη, ο Γιάννης Μπουτάρης δηλώνει ανοιχτός σε οποιαδήποτε συνεργασία θα μπορούσε να προάγει την αξία της Θεσσαλονίκης. Για την ενδεχόμενη στήριξη κάποιου κόμματος προς την υποψηφιότητά του, δηλώνει ανοιχτός, αλλά χωρίς ανταλλάγματα.

Όπως είπε, αυτό που τον ενοχλεί στην πόλη είναι τα πεζοδρόμια, ενώ παραδέχεται πως παρ’ όλη τη μιζέρια της, δεν θα άλλαζε την Θεσσαλονίκη με τίποτα.

Τέλος, αναφέρεται και στην αντιπαράθεσή του με τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης, Άνθιμο, για τον οποίο, είπε ότι σήμερα πίνουν συχνά καφέ, συζητώντας θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top