Άνδρας μαχαίρωσε τον Δήμαρχο Ελευσίνας μέσα στο Δημαρχείο - Τι λένε συνεργάτες του στο star.gr

Σε κατάσταση σοκ οι πάντες στο δημαρχιακό μέγαρο - Πρώτη Ανάρτηση 28-08-2017 12:52

Άνδρας μαχαίρωσε τον Δήμαρχο Ελευσίνας μέσα στο Δημαρχείο

Ένας 40χρονος άντρας, πρώην συμβασιούχος του Δήμου Ελευσίνας εισέβαλε γύρω στις 12 το μεσημέρι σήμερα, Δευτέρα, κι επιτέθηκε στον Δήμαρχο, κ. Γιώργο Τσουκαλά. Τον μαχαίρωσε 2 φορές, μια στον μηρό και μια στην γάμπα!

Το star.gr επικοινώνησε με τους στενούς συνεργάτες του Δημάρχου, οι οποίοι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ. Η αστυνομία αυτή τη στιγμή παίρνει καταθέσεις από όσους είδαν το βίαιο περιστατικό, με θύμα τον πρώτο πολίτη της Ελευσίνας

Ο κ. Τσουκαλάς

Μια από τις γραμματείς του Δημάρχου είπε: "ευτυχώς, ο κύριος Τσουκαλάς νοσηλεύεται στο Θριάσιο νοσοκομείο εκτός κινδύνου!". Στο ερώτημά μας αν διεκομίσθη με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, η απάντηση που λάβαμε είναι πως δεν έγινε κλήση στο ΕΚΑΒ και πως ο κ. Τσουκαλάς μεταφέρθηκε με ιδιωτικό αυτοκίνητο για να νοσηλευτεί. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του star.gr, ο δράστης ήταν 8μηνίτης συμβασιούχος στον τομέα της καθαριότητας (χειριστής μηχανήματος) και δεν ανανεώθηκε η σύμβασή του. Όλα δείχνουν ότι αυτή είναι η αιτία που τον οδήγησε στο να πάρει ένα μαχαίρι και με αυτό να επιτεθεί μέρα μεσημέρι μέσα στο Δημαρχείο, στον κ. Τσουκαλά. 

Ο άντρας συνελήφθη από τις αρχές. 

 

Ρεπορτάζ: Ισμήνη Λέντζου

Επιμέλεια: Μαρία Ανδρικάκη

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top