Μα τι σκέφτηκε! Το "έπαιζε" ανιψιός πασίγνωστου σκηνοθέτη για να βιάζει ανυποψίαστες κοπέλες

Σκηνικά σαν από ταινία στη Ρόδο

Δεν υπάρχει αυτό που σκέφτηκε ένας 40χρονος ημεδαπός, με καταγωγή από την Κρήτη, που μένει μόνιμα στη Ρόδο, προκειμένου να κάνει τη δουλειά του «κύριος».

Ο 40χρονος έχει απασχολήσει στο παρελθόν την επικαιρότητα, για ενδοοικογενειακή του υπόθεση, που πραγματικά συγκίνησε το πανελλήνιο. Τώρα, θεωρείται επαγγελματίας καταφερτζής, καθώς φαίνεται να είναι, όπως έδειξε η έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δράστης της σπείρας που βρίσκει πελάτες-θύματα κι υπόσχεται διαγραφή των οφειλών τους από τη ΔΕΗ, μεταφορά τους σε ιδιωτική εταιρεία παροχής ενέργειας και εγκατάσταση ειδικής συσκευής μέτρησης ενέργειας μικρότερης ποσότητας από την πραγματική, αποσπώντας, φυσικά, μεγάλα χρηματικά ποσά.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, μια 36χρονη ημεδαπή, ελεύθερη επαγγελματίας, κατήγγειλε τον Μάιο ενόρκως σε αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου ότι είχε δεχθεί ανήθικη πρόταση από αυτόν τον άντρα, που υποτίθεται ότι πρωταγωνιστούσε σε τουρκικό σίριαλ. Ο άντρας τής πρότεινε να συμπρωταγωνιστήσουν. Της είπε, μάλιστα, ότι είναι ανιψιός ενός πασίγνωστου σκηνοθέτη, του οποίου, μάλιστα, είχε και το επώνυμο.

Η 36χρονη τον συνάντησε σε καφετέρια στη Ρόδο, για να ενημερωθεί για τον ρόλο που θα έπαιζε και να περάσει από οντισιόν. Εκείνος της είπε αρχικά ότι τα δοκιμαστικά γυρίσματα θα πραγματοποιούνταν σε μεγάλο και πολυτελές ξενοδοχείο, κατέληξαν, όμως, σε ένα σαφώς υποδεέστερο. Εκεί, της ζήτησε να τον φιλήσει, να παριστάνουν ότι έχουν ερωτική επαφή με τα ρούχα τους και τέλος να υποδυθούν έναν βιασμό, πάντα στο πλαίσιο της οντισιόν, υποτίθεται.

Ο άντρας προσπαθούσε να την χαϊδέψει σε απόκρυφα σημεία της, κάνοντάς τη να αισθανθεί πολύ άβολα. Της είπε, μάλιστα, ότι είναι κατάλληλη και για τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Εκείνη αρνήθηκε, λέγοντας ότι δεν μπορεί να γυρίσει ερωτικές σκηνές και κατέληξαν στο να βρουν μια κοπέλα να την «ντουμπλάρει» στις σκηνές αυτές.

Μετά από 2 «οντισιόν», ο δήθεν «παραγωγός» ταινιών είχε αποπειραθεί να την βιάσει στο ίδιο ξενοδοχείο.

Κλαίγοντας διαπίστωσε η 36χρονη γυναίκα, μετά από επικοινωνία με το γραφείο του πασίγνωστου σκηνοθέτη, ότι επρόκειτο για απάτη, ότι δεν είχε προγραμματιστεί κανένα σήριαλ και ότι άτομο με αυτό το όνομα δεν υπάρχει!

Τελικά, αναγνώρισε τον 40χρονο κατηγορούμενο και ζήτησε την ποινική του δίωξη.
 


 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top