Τέλος η αγωνία! Aνακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών- Αυτές είναι οι Βάσεις 2017

Ποιες σχολές εκτοξεύθηκαν- Πρώτη Ανάρτηση 24-08-2017 08:33

Στις 10:00 τα αποτελέσματα των Πανελλαδικών

Τέλος το άγχος και η αγωνία για τους χιλιάδες υποψηφίους των Πανελληνίων Εξετάσεων!

Το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σήμερα, Πέμπτη, στις 10 το πρωί, ανακοίνωσε τις βάσεις εισαγωγής στις Σχολές για το 2017 και τα ονόματα των επιτυχόντων που πέρασαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

Oι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας, https://results.it.minedu.gov.gr, και να ενημερωθούν.

Τα στοιχεία που χρειάζονται είναι ο οκταψήφιος κωδικός αριθμός κάθε υποψηφίου και τα 4 αρχικά γράμματα των στοιχείων τους (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Την ίδια στιγμή, οι Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης λαμβάνουν ηλεκτρονικά τα αποτελέσματα, ώστε να εκτυπωθούν και να αναρτηθούν οι ονομαστικές καταστάσεις των επιτυχόντων στα Λύκεια, εντός της ίδιας ημέρας.

Παράλληλα, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών (αποφοίτων Λυκείων εκτός Ε.Ε.) και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων Κρατών-Μελών της Ε.Ε στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και είναι διαθέσιμα στην ίδια ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Δείτε τις βάσεις των ημερησίων ΓΕΛ εδώ

Δείτε τις βάσεις των εσπερινών ΓΕΛ εδώ

Δείτε τις βάσεις των ημερησίων ΕΠΑΛ εδώ

Δείτε τις βάσεις των εσπερινών ΕΠΑΛ εδώ

Βάσεις με 10% ΕΠΑΛ 2016

Βάσεις αλλογενών (εκτός ΕΕ)

Βάσεις αλλογενών (εντός ΕΕ)

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top