Βίντεο-Σοκ: Αφγανοί έδειραν και κούρεψαν τέσσερις Πακιστανούς σε διαμέρισμα στην Θεσσαλονίκη

Την υπόθεση ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή το τμήμα ρατσιστικής βίας της ΕΛ.ΑΣ

Το κούρεμα και τον ξυλοδαρμό τεσσάρων Πακιστανών κατέγραφαν με κινητό τηλέφωνο Αφγανοί που εισέβαλαν στο διαμέρισμά των πρώτων στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια διέδωσαν το βίντεο παντού! Όπως κατήγγειλαν στην Αστυνομία τα θύματα της επίθεσης, οι Αφγανοί τους κούρεψαν παρά τη θέλησή τους για να τους ατιμάσουν. Οι αστυνομικοί ερευνούν με πολύ προσοχή την υπόθεση και προσπαθούν να εντοπίσουν τους δράστες.

Στο βίντεο-ντοκουμέντο φαίνονται καθηλωμένοι στο πάτωμα δύο από τους Πακιστανούς. Ένας Αφγανός κουρεύει παρά τη θέλησή του έναν από τους ενοίκους, ενώ ένας δεύτερος που φαίνεται να έχει ηγετικό ρόλο μιλάει έντονα, τον απειλεί με ένα μικρό σφυρί και τον χτυπάει με το χέρι στο κεφάλι.

Το ίδιο γίνεται και με τον δεύτερο Πακιστανό. Ο ένας από τους δράστες τον κουρεύει και ο δεύτερος τον χαστουκίζει. Η εισβολή στο διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έγινε 16 Αυγούστου. Δύο ημέρες αργότερα οι τέσσερις Πακιστανοί κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία. Όπως είπαν στους αστυνομικούς, οι δράστες τους έδεσαν με καλώδια, τους πήραν τα κινητά τους και όσα χρήματα είχαν, ενώ φεύγοντας τους είπαν ότι κουμάντο στην πόλη κάνουν οι Αφγανοί και πως οι Πακιστανοί πρέπει να εγκαταλείψουν την Θεσσαλονίκη.

Τα θύματα της επίθεσης είπαν στις αρχές ότι το κούρεμα παρά τη θέληση κάποιου είναι ατιμωτική πράξη στα μουσουλμανικά κράτη. Σύμφωνα με το thestival.gr, οι Αφγανοί διέδωσαν μέσω κινητών το βίντεο που κατέγραψαν, σε συμπατριώτες τους στην Θεσσαλονίκη, θέλοντας έτσι να δείξουν ότι αυτοί έχουν τον έλεγχο.

Την υπόθεση ερευνά με ιδιαίτερη προσοχή το τμήμα ρατσιστικής βίας της ελληνικής αστυνομίας. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top