Άγρια δολοφονία στο Γέρακα: Η εκδίκηση όπλισε το χέρι του 49χρονου

Απολογείται τη Δευτέρα

Την ερχόμενη Δευτέρα θα απολογηθεί στον ανακριτή ο 49χρονος που συνελήφθη για την εκτέλεση ενός 60χρονου στο Γέρακα. Κατηγορείται ότι σκότωσε τον πατέρα του νεαρού που πέρσι την άνοιξη είχε σκοτώσει το παιδί του. Αυτό το τραγικό γεγονός φέρεται να όπλισε το χέρι του.

Όταν ο 20χρονος γιος του βρέθηκε δολοφονημένος στην Πεντέλη το Μάϊο του 2016, ο ίδιος έπεσε σε κατάθλιψη. Είναι άγνωστο πως έφτασε να παρακολουθεί, σύμφωνα με την εκτίμηση των αρχών, τον 60χρονο πατέρα του νεαρού που είναι προφυλακισμένος για το φόνο του παιδιού του.

Από τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, δεν γνώρισε ποτέ προσωπικά το θύμα. Ο τρόπος με τον οποίο εκτελέστηκε ο 49χρονος όμως, έδειχνε από την αρχή ότι επρόκειτο για βεντέτα. Ο κατηγορούμενος μετά από 16 ώρες προανάκρισης έσπασε και φέρεται να είπε...

«Δεν μετανιώνω για τίποτα. Του άξιζε ότι έπαθε. Ο γιος του φταίει για όλα. Αυτός έκλεισε δυο σπίτια. Για το όπλο μη με ρωτάτε. Δεν θα βρεθεί ποτέ».

Οι αστυνομικοί έχουν οπτικό υλικό από τη διαδρομή του κατηγορούμενου μέχρι το σημείο του εγκλήματος στη λεωφόρο Μαραθώνος. Εκεί ο 60χρονος είχε σταματήσει να ψωνίσει και όταν επέστρεψε στο αυτοκίνητο του δέχτηκε πέντε πυροβολισμούς. Οι σφαίρες τον χτύπησαν στο κεφάλι και την ωμοπλάτη. Ο δράστης είτε άνοιξε την πόρτα και πυροβόλησε, είτε μπήκε μέσα στο αυτοκίνητο. Πάντως, κανείς δεν άκουσε τίποτα. Το θύμα εντοπίστηκε από περαστικό τρεις ώρες αργότερα.

Από περαστικό είχε εντοπιστεί και το άψυχο σώμα του γιου του κατηγορούμενου στην Πεντέλη ενάμιση χρόνο πριν. Ο 23χρονος γιος του θύματος είχε ισχυριστεί τότε ότι η κυνηγετική του καραμπίνα εκπυρσοκρότησε από λάθος κατά τη διάρκεια διένεξης με τρίτο πρόσωπο για δοσοληψίες με ναρκωτικά.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top