Ούτε ένα μήνα δεν κράτησε! Ανοίγει και πάλι η καντίνα στη νήσο Χρυσή που δεν έκοβε αποδείξεις

Τόσο κράτησε η τιμωρία

Ανοίγει η καντίνα στη νήσο Χρυσή που δεν έκοβε αποδείξεις

Ανοίγουν και πάλι οι καντίνες στη νήσο Χρυσή στο Λασίθι που είχαν σφραγιστεί μετά από το όργιο φορολογικών παραβάσεων στο οποίο είχε υποπέσει ο ιδιοκτήτης τους, καθώς την Παρασκευή το Μονομελές Πρωτοδικείο Λασιθίου αποφάσισε να τους επιτρέψει να λειτουργήσουν ξανά.

Στο δικαστήριο είχαν προσφύγει  ο Σύλλογος Τουριστικών Πρακτόρων Κρήτης, αλλά και πλοιοκτήτες που δραστηριοποιούνται στην Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ενάγουσας, το δικαστήριο έκρινε ότι η επαναλειτουργία των καντινών είναι απαραίτητη ειδικά κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου την οποία διανύουμε, αλλά και λόγω της δυσφήμισης και της οικονομικής ζημιάς που έχει υποστεί το νησί που επηρεάζει 15 – 20 τουριστικά πρακτορεία, τους πλοιοκτήτες και τους εργαζόμενους.

Πλέον με την προσωρινή διαταγή οι καντίνες μπορούν να επαναλειτουργήσουν μέχρι τις 18 Οκτωβρίου όταν και θα κριθεί οριστικά σε τακτική δικάσιμο το θέμα, πρακτικά δηλαδή σχεδόν μέχρι το τέλος της τουριστικής σεζόν.

Ήδη από το Σάββατο, οι καντίνες και οι χώροι με τις ξαπλώστρες λειτουργούν κανονικά.

Διαβάστε επίσης:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top