Είναι επίσημο! Από αύριο Αθήνα – Ιωάννινα σε 3 ώρες και 30 λεπτά

Δίνεται στην κυκλοφορία και το τελευταίο τμήμα της Ιονίας Οδού από την Πέρδικα ως την Εγνατία/ Πρώτη ανάρτηση: 02-08-2017 11:53

Ιονία Οδός:Από αύριο Αθήνα–Ιωάννινα σε 3,5 ώρες

Από αύριο οι αποστάσεις μειώνονται ακόμα πιο πολύ και όσοι ταξιδεύουν για Ιωάννινα θα μπορούν να φτάνουν στον προορισμό τους σε 3 ώρες και 30 λεπτά, καθώς δίνεται στην κυκλοφορία και το τελευταίο βόρειο τμήμα της Ιονίας Οδού από την Πέρδικα έως την Εγνατία Οδό.

Πρόκειται για το τελευταίο τμήμα, περίπου 14 χιλιομέτρων με την παράδοση του οποίου, η Ιονία Οδός γίνεται ένας ενιαίος, ολοκληρωμένος, σύγχρονος και ασφαλής αυτοκινητόδρομος που ενώνει την Αθήνα με τα Ιωάννινα.

Το συγκεκριμένο τμήμα θα έχει δύο λωρίδες κυκλοφορίας και μια λωρίδα έκτακτης ανάγκης, δύο ανισόπεδους κόμβους, τη δίδυμη σήραγγα της Αμπελιάς, τη γέφυρα του Κρυβοφού, 11 άνω και κάτω διαβάσεις και 51 οχετούς.

Η εκδήλωση για την παράδοση του συγκεκριμένου τμήματος θα γίνει αύριο στις 13:00 στην είσοδο της σήραγγας Αμπελιάς στο ρεύμα προς Ιωάννινα. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top